Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ypgd2

podoba mi sie,, skomplikowana ,,dziewczyna

Polecane posty

Gość ypgd2

bardzo mi sie podoba pewna dziewczyna,napisalem ,,skomplikowana ,, bo jest zupelnie inna niz wszystkie ma pewne przyzwyczajenia obyczaje ,nie wiem czy powinienem dac jej do zrozumienia ,ze mi sie podoba jest zupelnie inna niz ja, nie chodzi na imprezy,jest bardzo cicha spokojna i piekna :-) jest wyznania hinduistycznego co wiaze sie z wieloma dziwnymi dla mnie spawami, zastanawiam sie czy sie w to pakowac, czy to zacznynac?

to mówisz, że spotkamy się w sierpniu na przystanku woodstock, a dokładniej w wiosce Hare Kriszny ? fatalna kuchnia...wszystko mdłe i bez smaku... :-o

Gość ypgd2
drzewiecki dokladnie trafiles,moze i nawet nie mam szans u niej,ale naprawde mi sie podoba mysle ze i ja jej tez

Gość me thinks that
myślałam że to ja... póki nie doczytałam o tym hinduzimie :/

Gość ypgd2
he czyli nie Ty,zastanawiam sie czy sie w to angażować, czy rozpoczynać nawet jesli tylko starania,ale sa to jednak emocje przyznam,ze mam pewne obawy

Gość hahahahahahihi
ale mi sie smiac dzisiaj chce:D moze dlatego, ze wypiłam 3 tigery i z 6 kaw, ale powiem wam, że zabawni dzisiaj jestescie :classic_cool:

Gość hahahahahahihi
hare hare kriszna hare :classic_cool: stare ale jare :classic_cool:

Gość ypgd2
zero wnosisz do mojego tematu- idz pobiegac

Gość hahahahahahihi
nie miałam zamiaru niczego wnosić, mogę ewentualnie coś wynieść :classic_cool: z Polką rozmawiasz, wez to pod uwagę :classic_cool:

budda doszedł do wniosku, że źródłem wszelkich nieszczęść są pragnienia... to porypani ludzi, uważaj bo źle skończysz 🖐️

Gość marchewwka
Najpierw poczytaj o "wyznaniu hinduistycznym"(WTF) i o "dziwnych dla Ciebie sprawach" a potem się zastanawiaj:]

Gość ypgd2
dla mnie sprawa jest wazna i powazna, chce poznac opinie innych, jestem takim typem, ze jak sie zaangażuje trudno mi odpuścić, wiec moze lepiej dac sobie spokoj

Gość ypgd2
poczytalem -dlatego tak uogólniłem jako dziwne, mimo to coś mnie do niej ciągnie -może to ten uśmiech

Gość ypgd2
realnie patrzac trudno te ,,dziwne sprawy ,, zaakceptowac, ale w tej chwili ma to jakieś mniejsze znaczenie ,wiem wiem jak to brzmi, ale znam ją juz jakiś czas intryguje mnie jak nikt

Gość marchewwka
No to wiesz, że odnośnie związków mają swoje zasady.

Gość ypgd2
wiem, ale ona tak sie uśmiecha w sumie normalana dziewczyna studiuje,wychodzi na spacery bardzo dużo słucha muzyki,ma wiele do powiedzenia na różne tematy, a uśmiechów nie rozdaje na prawo i lewo, a dla mnie zawsze kilka ich ma

Gość ypgd2
mam jej numer gg, zastanawiam sie czy do niej napisac?i niby co napisać?to zupełnie inna rozmowa, niż te ktore mialem do tej pory

Gość marchewwka
No to wiesz też że szanse masz niewielkie, ok to próbuj może się uda, chociaż musiałbyś być na prawdę wyjątkowy, żeby w ogóle się Tobą zainteresowała.

Gość ypgd2
marchewka -a co radzisz, jak zacząć, co napisać ? czy to naprawde takie zamknięte środowisko? ona ogolnie sie wydaje taka otwartą osobą ,choc mało mówi

Gość ypgd2
?

Gość Amirka*
religia nie musi byc przeszkoda do szczesliwego zwiazku tylko musisz bardziej ja poznac poczytac o jej zwyczajach i zastanowic sie czy jestes w stanie je uszanowac i zaakceptowac

Gość ypgd2
TAK ZGADZAM SIE tylko im wiecej czytam tym bardziej sie przekonuje,ze nie mam szans i to takie przykre, pewnie cos w tym jest ze zakazany owoc smakuje najlepiej.Potrzebuje kogos takiego jak ona,wiele razy uczestniczylem w rozmowach w ktorych brala udzial, jest tym czego mi trzeba

Gość ypgd2
jednak to co czytam jest takie trudne do zaakceptowania to taka egzotyka w moim pojeciu, ja bym ja najchetniej zabral do siebie

Gość ypgd2
jak powinienem rozpoczac rozmowe, chce do niej cos napisac, boje sie aby jej nie spłoszyć

Gość Amirka*
wiem na swoim przykladzie ze sie da :) ja akurat na tej religii sie nie znam wiec nie podpowiem ci za bardzo ale co takiego jest dla ciebie trudne do zaakceptowania? moze to tylko z pozoru sie wydaje dziwne bo jest nieznane

Gość ypgd2
podnosze tamat i ponawiam pytanie - jak zagadac ?

Gość Amirka*
a ona na studia z toba chodzi czy co skad ja znasz?

Gość ypgd2
ona studiuje z moim znajomym, ja juz skonczylem studia, mamy kilku wspolnych znajomych i czasem sie spotykamy,jednak ona nigdy nie wychodzi z nami do centrum czy na imprezy,wiec wszystko jest takie oficjalne a ja bym chcial do niej najzwyczajniej zagadac, tylko nie wiem jak, mam treme jak ja widze

Gość ypgd2
ogolnie nie mam problemu w kontaktach z kobietami, a przy niej uwazam z kazdym slowem,to mnie intryguje