Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama takieego smyka

bardzo wodnisty katar u mojej córeczki --moge jej jakos pomóc

Polecane posty

Gość mama takieego smyka

ma 1,5 roku czy to moze byc poczatkiem choroby?

może jest alergikiem? Ja używam na taki katar u dziecka fridy do oczyszczania noska Na początki kataru stosuje lek homeopatyczny w kuleczkach cinnabaris 5 razy dziennie po 5 kulek rozpuszczonych w wodzie i do wypicia - mojemu bobasowi to pomaga :-)

Gość trwa od wczoraj
no mam nadzieje ze nie jest to zadna alergiaa z tą frida to cyrk :( 9wyrywanie sie .... no ni e wiem czy isc do lekarza boje sie ze to sie rzuci na płucka

Kurcze, Frida jest najlepsza,moja starsza córka,eż nie lubiła,ale jak mus to mus .

Gość frida i woda morska
pod nosek masc majerankowa,no i warto sprawdzić, czy nie alergia, choć czasem i taki katar się przypląta, a do noska nasivin na noc jak dłużej będzie trwał, to badaj pod katem alergii tydzień to trwa przeciętny katar

Dokładnie to co poprzedniczka, tylko z tym nasivinem bym uwazała, bo jak podałam męzowi to mowi ze to piecze... wiec nie wiem co czuje dziecko. Woda morska albo sol fizjologiczna i frida;]

Gość violusieńka
tak jak wyzej woda morska i frida a na noc to ja bym ci polecila natrzec klatke pulmex baby to jest super mojej po tym szybko katar mijał a nasivin to mi lekarka zalecila w ostatecznosci podawac jak ma dziecko zatkany nos w nocy i nie mozna wodom morska oczyscic.