Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk8893

czy bez stosunku można zajść w ciąże??

Polecane posty

Gość kkk8893

witam... mam taki problem. ostatnio uprawiałam petting z chłopakiem. ja miałam na sobie spodnie i on również. Następnie on mi zrobił palcówkę, a potem ja go dotykałam i on siebie też, ale nie było wytrysku i on znów mi zrobił palcówkę... czy mogę być w ciąży??

Gość kkk8893
też tak myśle ale ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie... już jakieś 2 dni po tym zdarzeniu widziałam objawy ciąży ;/ a to raczej nie możliwe...

jak jesteś w ciąży to zacznij grać w toto lotka - kumulacja ma być:)

tez na poczatku mialam takie obawy... na przyszlosc mozesz porozmawiac z chlopakiem zeby nie dotykal siebie wtedy bedziesz 100% pewna.. chociaz ginekolodzy udowodnili ze w płynie ejakulacyjnym (to co wydobywa sie z czlonka przed wytryskiem taki przezroczysty plyn) zawiera w sobie tak male ilosci plemnikow ze nie sa one w stanie doprowadzic do zaplodnienia tymbardziej jak chlopak przeniesie czesc palcami.. no ale coz przezorny zawsze ubezpieczony co nie? :))

Gość kkk8893
tak wiem czytałam dużo o tym i owym... w sumie to okres jak narazie mi się nie spóźnia, ale czytałam, że to przez petting też można zajść w ciąże i przez palcówkę też jeśli na palcach są jakieś znaki spermy, ale sama nie wiem czy w to wierzyć...

Gość kkk8893
no właśnie... to są takie urojenia ;/

Gość to zdumiewajace ile jest
Oczywiście, że tak jest in vitro i kilka innych sposobów :D

czesc, ostatnio z moim chlopakiem pieścilismy wzajemnie się ja byłam w bieliźnie i on też i mam pytanie czy mogłam zajść w ciąże? dodam że po 4 dniach dostałam miesiączke która trwała 4 dni a teraz (2 tyg poźniej) mam czasem dziewne bóle żoładka..

Gość hhg
kkk8893 to lepiej uwierz :) mam śliczną córkę Nieobliczalna Mycha istnieje coś takiego jak prosperma, to ten śluz co się mężczyznom wydziela podczas pobudzania seksualnego. Tylko kilka % mężczyzn się nie nawilża. :)