Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie dziewica

Straciła któraś z Was dziewictwo z prawiczkiem?

Polecane posty

Gość Prawie dziewica

Jak wyżej :P Ja mam 23 lata, byłam w związku 5 lat..I on był prawiczkiem a ja dziewicą... Hmmm szczerze to była to jedna wielka porażka. Doszło potem może do dwóch góra trzech "pseudostosunków" i też nie za dobrze... Czy któraś kobietka też tak miała? :)

Gość Prawie dziewica
Ponawiam zapytanie, z czystej ciekawości ;)

Jasne ze było tak prawiczek Adam i dziewica Ewa-religi nie znasz

Gość Prawie dziewica
Serio pytam :)

Gość Prawie dziewica
To znaczy?

Ja swój pierwszy raz miałem z dziewczyna co miła 3 dzieci

Gość Prawie dziewica
88 w twoim mailu to rok ur.? ;p I jak wrażenia po?

...tak...został moim mezem dawno temu...niedawno chciał sie przekonac jak jest z INNYMI...w liczbie wielomnogiej nawet :O

Gość Prawie dziewica
Naprawde? Kurde współczuje :( Ale przeszło to jakoś u Was? Czy też porażka? Bo ja przez to w ogóle nie chciałam tego powtarzać, troche sie zraziłam...;/ I dalej mam obawy. Chociaż jestem sama i przygód nie szukam.

Gość lallypop
ja bylam dziewica on prawiczkiem, pierwszy raz taki sobie oczywiscie pod wzgledem fizycznym, ale milo to wspominam i ciagle jestesmy razem :)

Gość marynazwawki
ja tak miałam mieliśmy po 18 i 19 lat w zasadzie to trochę głupie ale byliśmy troszkę pijani (nie bardzo, po 2 piwka- dla niego to takie rozluźnienie, dla mnie lekkie podpicie:P) ale dzięki tym piwom poszło dobrze, nic nie bolało a wspomnienia są tylko dobre- żadnego rozczarowania, wszystko pamiętamy i w zasadzie pierwszy raz chyba zaliczyłabym do najlepszych w moim życiu...:)

Gość Prawie dziewica
Acha, no ja już nie jestem z Nim i bardzo żałuję że się zdecydowałam na to... Ale dość długo byliśmy razem. Z tym że jeśli o dogadzanie i pieszczoty chodzi było ok, ale co do samego stosunku to hmmm kiepsko. I następne też nie za dobrze wyszły :(

Gość lallypop
u nas takie sobie to byly ze 4 kolejne podejscia, a pozniej sam miodzio :P

Gość Prawie dziewica
marynazwawki zazdroszczę. Mnie strasznie bolało, no i rozumiem że on też zaczynał ale był strasznie nie delikatny i taki chaotyczny jeśli rozumiecie co mam na myśli :P Innego mężczyzny nie miałam, i na razie mieć zamiaru chyba nie mam. Martwi mnie fakt że się cholernie do tego zraziłam

Gość lallypop
no jak nie byl delikatny to dobrze, ze sie rozstaliscie. mnie tez bolalo i mocno krwawilam, ale moj facet byl bardzo delikatny i wszystko po mnie posprzatal :P byl czuly i dlatego dobrze to wspominam :)

...tak...został moim mezem dawno temu...niedawno chciał sie przekonac jak jest z INNYMI...w liczbie wielomnogiej nawet grubo :o :o :o

nie bardzo rozumiem Brunecie Twoja odpowiedź na majne posta :D ale mije do mnie lżejsze zapatrywanie..bo niedaleko północ a ja dzis jestem wyjątkowa platynka w pojmowaniu :D jednym słowem-rozpracuj dla mnie swoją wypowiedź na czesci pierwsze bardzo prosze :D😘cmoka za to przesle nietomnego :D

Gość Prawie dziewica
Ja myślę że brunet miał na myśli że współczuje i że ktoś mógł taką ładną babeczke skrzywdzić :)

Diabollico 👄 czerwoniutkie :P ;) nie rozumie jak taką ładna dziewczynę 🌻 Twój mąż zdradził .... :o :( Kochanie łapie Ciebie...ratuje...całuje w brzuszek👄 ;)

23:37 [zgłoś do usunięcia]Prawie dziewica Ja myślę że brunet miał na myśli że współczuje i że ktoś mógł taką ładną babeczke skrzywdzić :P :P :D

chyba skocze pod prysznic i do łóżka :D mimo tego,ze lubie z Wami siedziec;) podobno załuje....swojego wyboru :O Jego sprawa....dla mnie to game over.never enough i tym podobne....dobra ućkam z topiku bo sie Autorro na mie zdenerwuje :D przepranx :D ja sie zawsze tak pałentam po topikach :D;)

Diabełku ;) tez lubię natrysk... :P ;) nie lubię moczyć zwłok :P :D masz swoje ulubione kaczuszki ? :P ;)

Ja straciłem dziewictwo z prawiczkiem i było dość miło oprucz tego, rze tak mi rozwalił odbyt, żem musiał jechać do szpitala na zszycie dupci.

Gość Prawie dziewica
brunet_81 hihihi ;D Diabolico, na Ciebie nigdy w życiu :) Plątaj się u mnie również ile chcesz :) A jeśli serio lecisz, to dobrej nocy :)

lece lece Kochanie...kolorowych😍🌻 Krcze brunet :D kaczuszek nie mam :P nie bede ryzykowac zasnieciem w wannie :P zimny natrysk i do wyrka :D jak sie kiedys tam znow zabujam i oddam swe serducho we władanie,zapewne kąpiel bedzie i przyjemna i pozyteczna i tak jak pachnąca tak i gsheszna :P poki co-budzik trza ustawic :D cmok Skarby moje😘 aha...na kaffe spotkałam wielu ludzi,ktorych dobro i ciepło podniosło mnie z najwiekszego upadku...jestescie wspaniali😘

Diabełku najlepiej pobudza :P natrysk :P ;) na zmianę zimnej wody i ciepłej ;)

Gość motorlublin
hehe brunet ma racje :)