Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-maso

Sadystka!!!!!

Polecane posty

Gość nie-maso

moja nowa dziewczyna jest sadystką. chciałaby mnie dręczyć, poniżać i dominować nade mną, ale ja nie mam raczej skłonności masochistycznych... czy się zgodzić?

Gość TONIGHT
masz stary farta... wielu facetów marzy o kobiecej dominacji. spróbuj.

Gość oni--para
przemoc raczej nie

ooo a ja przeciwnie , uwielbiam jak to facet sprawia mi ból podczas sexu ( oczywiscie bez przesady) ale jak mnie szarpie za włosy , rzuca na łóżko , daje mocne klamsy mmm:) i czasem mu sie odwdzięcze :)

Gość nie-maso
taa. bicie na różne sposoby, kneblowanie, wiązanie, wyzwiska, drapanie i gryzienie... zwierzyła mi się ze swoich fantazji i chciałaby tak...

ria wick :classic_cool: O kurcze to nieźle, może zaproponuj żeby na początek trochę delikatnie, stopniowo cię w to wprowadzała, jeśli będzie ci się podobało to możecie brnąć dalej, bo jak tak z grubej rury to może zostać jakiś niesmak.

Gość trample fun
ja tam bym się zgodził dać się zdominować jakiejś ładnej kobiecie, fajna zabawa być u stóp kobiety :-)

Gość ŁURYWAĆ
ale urwał!

Osobiście bardzo lubię jak stara przywiązuje mnie do łuszka a potem napierdala bejsbolem po jajach. Wtedy mam taki orgazm, że jak ostatnio siem spuściłem to rozwaliłem żyrandol jednym szczałem.

Gość sadistic vampiric
problem.. zgódź się... na początek delikatniej...

Bumbumshoko , on juz wie co ja lubie i najczesciej tak robimy , tylko ze głupek gdzies usłyszał zeby nie za czesto robic to co kobieta uwielbia ,bo jej sie to znudzi , wiec mi "dozuje" te przyjamności ... :/ eeh :P

Bardzo bym chciał być zdominowany chociaż wirtualnie przez jakąs dominę.Bardzo ,odwdzięczę się wirtualną uległoścą.

Gość uleglabdsm
ee, o kurde. pokrzywiona kobieta... to raczej pasuje bardziej do dziewczyny...bycie zakneblowana, ponizana podczas seksu i ja to uwielbiam, ale zeby facet ?? błeee..dla mnie brzmi to troche pedalsko, ciotowato..nigdy nie chcialabym zobaczyc swojego faceta w takiej roli, stracilby meskosc w moich oczach....

Gość olo 22
ty tez badz dla niej taki

Gość odpAt
Dla kobiety ok, a facet byłby ciotowaty? Czy naprawdę jesteście tacy tępi, czy tylko takich udajecie? :) To, jakie kto ma upodobania seksualne w żaden sposób nie rzutuje na jego charakter. Poza tym z tego co piszecie, wynika, że kobiety są stworzone do tego by być poniżane przez facetów, robicie z nich ofiary i "służące w wiecznym bankiecie życia mężczyzn" :)

Dodając do wypowiedzi odpAt.Femdom może być tylko zabawą.Normalnie facet nie musi być ciotą w życiu poza łóżkowym.Femdo m może być dla kobiet rekompensatą za zniewagi czynione wobec nich przez mężczyzn.Mogą się przy tym seksualnie wyżyć na mężczyźnie.Można tak na to spojrzeć.:))

Gość hehehe dobre, dobre :D
zdominuj ją ty! Moze jej sie spodoba :)

Gość teraz wszystkie baby chca
dominowac - rzadzic.. znalezienie uleglej (i nie jakies brzydkiej lub przesadnie otylej) TO PRAWDZIWA SZTUKA !!!!!!!!

Gość nie-maso
ona jest bardzo silna i niezależna. słucha muzy metalowej i ubiera się na czarno. uwielbia femdom, jest sadystką. jest bardzo mądra i można z nią rozmawiać na wszystkie tematy, a przy tym bardzo seksowna. chyba jednak się zgodzę. ona w życiu nie chciałaby być łatwą suką, nie chciałaby, żebym ja ją dominował, bo myśląc o sobie w ten sposób czuje się dziwnie.

Gość mysterGugu
Tobie to przeszkadza, inni Ci zazdroszczą... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :)

Gość twarda marianna
w bdsm odrażające są te wyzwiska.....mówić tak do ukochanej osoby:O ale wiązanie jest fajne:) A jakie kolory przepasek do oczu dominują:P? tylko czarne:)??? ja mam już inny kolor;)a wy?

Hej autorze Jak rozwinęła się sytuacja w której się znalazłeś? Podobno anonimowość sprzyja anonimowości ; P Powiedz jak sprawy femdom i bdsm. Może coś doradzę. pozdrawiam Cię

Gość Tomasz M
Porzuć szmatę !!!

Gość Tomasz M
Porzuć szmatę !!!

Gość Mimi.......
słyszałaś? to nie ja

Gość maso
a ja tam uważam ,że sadystki pójdą do piekła !