Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dociekliwaMagda

PO wykorzystuje tragedie w Smoleńsku?

Polecane posty

Prawie w każdych wiadomościach, któryś z polityków PO mówi, że PiS wykorzystuje tragedie w Smoleńsku żeby zdobyć wyborców. Czy to jest główna strategia PO w tej kampanii? bez przerwy zarzucać to PiSowi? chciałabym w końcu usłyszeć jak z PiSu mówią: "Głosujcie na nas, bo my tacy nieszczęśliwi - tylu nas zginęło..." itd... albo jakieś plakaty w tym stylu. Dlaczego PO bez przerwy im to zarzuca? Mam wrażenie, że wykorzystują to zdarzenie, żeby wzbudzić w ludziach niechęć i niesmak do PiSu. Nie zastanawia was to?

Gość miko12345
jakby mogli to by wprowadzili zakaz żałoby. Ludzie i tak wierzą we wszystko co powiedzą w telewizji. Grzecznie zagłosują na PO.

Ja nie mogę... >>>Głosujcie na nas, bo my tacy nieszczęśliwi - tylu nas zginęło..." itd... albo jakieś plakaty w tym stylu A Ty tak poważnie piszesz, czy jak kogut z kurą "dla jaj"? :) Po co mają mówić, wystarczy popatrzeć na to co się dzieje i na to co "odtwarza" J. Kaczyński. Przyjaciele Rosjanie, na Placu Czerwonym miał stać Mój Brat. Nie wiem, co by myślał patrząc na defilujące Wojsko Polskie... czy jakoś tak. :)