Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssmmuuttnnaaaaa

chyba jestem w ciaży a ślub miałam zaplanowany na sierpien

Polecane posty

Gość ssmmuuttnnaaaaa

co teraz robic?? bezsensu odwoływac wesele bo za duzo juz rzeczy załatwionych:( a nie chce isc z brzuchem:( jak myslici bedzie juz widac?? mam zamówiona suknie lada dzien juz ma byc w domu a te4raz nie wiem czy bedzie trzaba ja poszerzc najgorsze jak sie nie da:( bedzie juz w sierpniu widoczny brzuszek??:(

Gość współczuję ci bardzo..........
ja sama nie wiem co bym zrobila.. mam slub zaplanowany na maj przyszlego roku. Gdybym teraz zaszla to chyba bym wziela tylko cywilny a koscielny po urodzeniu dziecka - ciaza i biala kiecka to porażka

Gość nie zamartwiaj się
Nie wiem w którym miesiącu będziesz w dniu ślubu, więc trudno coś powiedzieć. Ja brałam ślub dokładnie w połowie ciąży i nikt (z tych co nie wiedzieli) nie zauważył. A poza tym to nawet i z brzuchem możesz ładnie wyglądać.

Po pierwsze się upewnij. A po drugie spokojnie wejdziesz w suknie chyba że jest mocno upięta, dobra krawcowa ja poszerzy. Na pewno bym nie przesuwała ślubu.

o rany, ja to nie wiem, co bym zrobiła, ślub zaplanowany na lipiec przyszłego roku ale jakby mi się przydarzyła wpadziocha w tzw. "międzyczasie" to nie wiem co bym zrobiła :D

Gość ssmmuuttnnaaaaa
tak ale teraz wszyscy beda gadac ze wychodze za maz bo wpadłam:( a ślub planowany jest od 2 lat:(

Gość wszystko mozliwe
a nie można było wczesniej pomysleć zanim sie bzykałas bez zabezpieczenia- skąd my możemy wiedziec jak będziesz wyglądała w 4 miesiącu- moja kumpela w 4 miechu miała już wielki brzuch, że wszyscy myśleli ze to 7, u innej nie było widać prawie.

Gość ssmmuuttnnaaaaa
do wszystko możliwe- a skąd wiesz czy bez zabezpieczenia???!!! ja Tobie w kazym razie nie życze takiej wpadki ale mnie nie znasz wiec nie oceniaj

Gość wszystko mozliwe
a co powiesz pewnie że brałąs tabsy i jesteś tym 0,01 % daruj dziewczyno...

Gość ssmmuuttnnaaaaa
a najgorsze jest to ze nie jestem jeszcze gotowa na dziecko:( przeraza mnie to wszystko , jeszcze nie mam skonczonych studiów a od przyszłego roku miałam zaczac kolejne:(

W rodzinie chyba ludzie wiedzą ,że bierzecie ślub. Więc nic się nie zdziwią. Dopiero by było bez sensu gdybyś odwołała,

Gość wszystko mozliwe
poza tym skoro sie zabezpieczałąs to zrób moze test, bo nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że chyba jestes w ciąży?

Skoro planujecie tak dlugo slub to chyba kazdy wie juz o tym prawda? Ja bym nie odwolywala a sukienke najwyzej sprzedasz jak cos i kupisz taka w stylu empire i pewnie nikt nie zauwazy, a nawet jak zauwazy to co z tego, bedziesz matka i nie masz sie czego wstydzic, wrecz przeciwnie. Poza tym skoro juz 2 lata planujecie slub to pewnie jestescie troche ze soba, wiec to nie jest jakas "dyskotekowa" wpadka, bez przesady. Ciesz sie ciaza i dbaj o siebie :) No i udanej zabawy na weselu ;)

Gość nie zamartwiaj się
Uśmiechnij się i przestań smucić bo to nie zdrowo dla dziecka - to na wypadek jakbyś na pewno była w ciąży. Co Cię obchodzi co ludzie powiedzą. W mojej rodzinie to tradycja już od praprababki, że panna młoda w ciąży i jakoś świat się nie zawalił. Ja brałam ślub właśnie dlatego, że byłam w ciąży. I co z tego? Jesteśmy szczęśliwym małżeństwem już hohoho a może i dłużej. Idąc do ślubu unieś dumnie głowę, wypnij brzuch i olej tych co plotkują. Trzymaj się!

Gość ssmmuuttnnaaaaa
nie nie brałam tabletek bo nie chciałam sie truć ale sa tez inne formy zabezpieczenia... ale to nie topik o antykoncepcji, stało sie i juz... teraz nie da sie nic poradzic... a Ty nie musisz tak wszystkiego generalizować ... ja sie po prostu boje:(

Dziewczyno studia zawsze zdazysz zrobic :) Teraz jestes przerazona ale jak juz malenstwo sie pojawi na swiecie, to juz innego zycia sobie nie bedziesz mogla wyobrazic :) zobaczysz bedzie dobrze :)

Gość wszystko mozliwe
a możesz mi powiedziec tylko na jakiej podstawie twierdzisz że chyba jestes w ciąży- bo nie rozumiem tego stwierdzenia?

Gość wszystko mozliwe
w ciąży się jest albo nie, robiłaś test byłaś u lekarza- skąd stwierdzenie że to ciąża?

Gość ja bym usunela
i po klopocie.

Gość ssmmuuttnnaaaaa
no jeszzce nie byłam u gina wiec nie wiem na pewno... ale test robiłam i wyszedł pozytywny ale z doświadczenia własnego wiem ze test moze się myślic, bo tak miałam rok temu... no ale od kilku dni mam temerature podwyższoną 37 C a nie jestem chora ani przeziebiona wiec wszystko wskazuje na ciąze... a na 100% bede wiedziec po wizycie u lekarza

Gość chinota
ale się przejmujesz jakby było czym. co ludzie powiedzą? To wolisz do ślubu iść z dzieckiem za rękę niż z brzuchem?

Gość ssmmuuttnnaaaaa
jeszzce sie chcesz czegos mnie czepic ??:( mam nadzieje ze jakos sie ułozy wiem ze mój narzeczony skacze ze szczescia bo od dawna mówi cały czas o nim no ale jak dal mnie to za wczesnie dla nas...

Gość wszystko mozliwe
ludzie dziewczyno gdzie ty sie uchowałaś? test może się mylić ale tylko w jedną stronę! jeśli jest pozytywny to jesteś w ciąży a nie chyba! jeśli jest negatywny to ew. może byc za wczesnie zrobiony ale nie ma możliwości aby pozytywny test oznaczał brak ciąży! jeśli rok temu miałas pozytywny wynik znaczy ze w ciązy byłas tylko poroniłas. Ile Ty masz lat autorko? swoją drogą słaba ta twoja edukacja seksualna- druga wpadka na tej twojej skutecznej antykoncepcji!

Gość Do wszystko możliwe
Weź się odczep od dziewczyny! Dziewczyna przerażona a Ty jedziesz po niej jakby jakąś zbrodnie popełnia. Kretynka jesteś i nie wiesz jakie są symptomy ciąży? Sfrustowana jesteś bo sama nie możesz zajść i atakujesz dziewczynę? Żenada!

Gość ssmmuuttnnaaaaa
nie no slubu na pewno nie odwołam ... tylko boje po prostu nie chce zeby było widac i jestem strasznie przestraszona ze sobie nie poradze

Gość kokosz\anka 233
hehe- dobre! szykuj wyprawkę dziewczyno bo testy sie w tą stronę nei mylą! a skoro to już drugi raz jesteś w ciąży to chyba tego chciałaś bo dziś są skuteczne metody antykoncepcji :)

Wiesz goście umieją liczyć i jak urodzisz kilka miesięcy po to chyba dojdą do tego że na ślubie była w ciąży;-)

Gość ssmmuuttnnaaaaa
o i sie mylisz bo ginekolog odrazu mi powiedziała ze test pozytywny to nie znaczy ze sie jest wciazy po prostu wtedy mialam problemy z hormonami!!! i nie byłam w ciaży!!:( jak nie wiesz o wszystkim to mnie nie osądzaj:(

Gość wszystko mozliwe
wiesz mam dwoje dzieci więc raczej lepiej wiem jakie są objawy ciąży :) wiem też co robić żeby nie mieć następnych, no ale niektórzy to mają z tym problem jak widać!