Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekeknrr

Pytanie odnośnie jajecznicy- czy na masełku mozna ja robic? I czy..

Polecane posty

Gość ekeknrr

Czy jak zrobie ja na masle to cebula mi sie zrumieni ladnie? Czy na masle robi sie jajecznice bez cebuli? I... dlaczego niektorzy do jajek dodaja mleka i potem taka miksturke wylewaja na patelnie? Po co to mleko czy woda?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko mozliwe
cebula na maśle może sie przypalić chyba ze bedziesz sie pałować i na wolnym ogniu dusić co do mleka to prawdziwa jajecznica oprócz jajek powinna zawierac także mleko i troszkę mąki- wychodzi wtedy taka puszysta- ale wtedy juz bez cebuli.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zalamana jestem baaaardzoz
eee tam dla mnie jajecznica bez cebuli to nie jajecznica. Tylko z cebula, Robie ja na oleju

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Nie tylko Tobie. Mnie sie tez
nie jara :classic_cool: Prawdziwa jajecznica, wg mnie, wyłacznie na masle, z mlekiem i na cebuli- nie przyjaranej :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×