Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stkaaa

Do egoistycznych palaczy.

Polecane posty

Gość 30stkaaa

Palacze , nie chcecie sobie smrodzić we własnym mieszkaniu? , to przestańcie wreszcie smrodzić innym pod nosem . Nie palcie na klatkach schodowych, w windzie a tym bardziej na balkonie , gdzie dym idzie do , góry i na boki. Zamknijcie sie w swoich 4 ścianach i sami sobie przebywajcie w tym smrodzie. Co za egoistyczni , ignoranccy ludzie.

Gość c**
kolejna zgorzkniała mamuśka a po czym poznaję? tylko one używają wyrazu "egoistyczne" aż w nadmiarze

Gość zgadzam sie z tym co piszesz!
30stkaaaPalacze,nie chcecie sobie smrodzić we własnym mieszkaniu?to przestańcie wreszcie smrodzić innym pod nosem. Nie palcie na klatkach schodowych,w windzie a tym bardziej na balkonie,gdzie dym idzie do,góry i na boki.Zamknijcie sie w swoich 4 ścianach i sami sobie przebywajcie w tym smrodzie.Co za egoistyczni,ignoranccy ludzie.

Gość smierdziele i egoisci
aż żółci jestescie

Klatki schodowe to faktycznie przesada. tylko ze wiesz co? prawdziwy palacz nie pali tam, gdzie teren użytkują osoby nie palące. pomyśl, moze koło ciebie jest jakaś szkoła a przy twoim bloku przechodzą uczniowie?:) sama tak mam i niestety nie raz sie spotkałam z tym, że gimnazjaliści przechodzili i chowali się z fajkami na klatkach zeby nikt nie widział...

Gość 30stkaaa
Pudło , dzieci jeszcze nie mam:) Sam sobie zamknij okno w lato i pal sobie w domu .

Gość co stul pysk???????
Dziewczyna ma świętą rację! A jak ci się to nie podoba to tylko twój problem. Ja też nienawidzę jak ktoś siedzi na balkonie z papierosem i mi śmierdzi potem w mieszkaniu, czy stoi na przystanku i dmucha wszystkim wokoło. Smrodźcie sobie sami w swoich mieszkaniach a nie zatruwajcie innym życia!!

Gość 30stkaaa
Energiczna trzydziestolatko, to juz jest problem palaczy i ich rodzin . Obcych można truć? , swojej rodziny to już nie?. Ciekawe podejście do sprawy.

pierdolisz. przez takich jak ty to z jeszcze wiekszą namiętnościa ,,smrodzę''

Gość Uważaj , na psikusa
Kciukiem , bo wy egoistyczni palacze jesteście bardzo złosliwi . Jak będziesz zdychał na raka płuc , to onkolog, tez bedzie dla ciebie zlosliwy i ci powie , zebys za prywatną kasiurke leczyl swoje plucka, albo wpisze cie do kolejeczki na kolejny roczek. Nie badz taki hop do przodu, bo nie wiesz co cie w zyciu spotka.

Gość nie cierpię palaczy
Wiecie co palacze? jak czytam wasze wypowiedzi to mi się rzygać chce. MNIE NAPRAWDĘ NIE OBCHODZI TO, że wy nie macie gdzie palić!!! TO WASZ PROBLEM!! Chcecie się truć? proszę bardzo, ale z daleka od niepalących!!! pieprzeni egoiści!

Gość j;ii
Zgadzam sie!! Szczyt chamstwa otworzyc sobie okno i palic wygladajac przez nie. Przez cale lato musze wieczorami zamykac okna, bo kto pode mna czy nade mna kopci najtansze cuchnace pety. Jesli tak bardzo lubicie palic, to kiscie sie w swoich 4 scianach i tam smrodzcie:O

sam pale i nic dziwnego że niepalących(palących z resztą też) wkurwia smród fajek w windzie i klatce schodowej. w teorii państwo mogłoby pod kara surowych grzywn zakazać palenia wszędzie poza własnym domem z powodu: - uciążliwości dla innych i zasmradzanie otoczenia - zatruwanie innych można na przystanku, w windzie, w bloku rozpylać rakotwórcze substancje? watpie, na pewno jest na to paragraf. a rozpylanie rakotwórczego dyku z fajek jest dozwolone:P no ale cóż. mnie osobiście nigdy nie przeszkadzał dym papierosowy nawet jak nie paliłem (pale od 2 lat) ale rozumiem osoby któym to przeszkadza... jednak taka jest rzeczywistośc że społeczeńśtwo dzieli się na palących i niepalących a prawo nie uznaje palaczy za obywateli drugiej kategorii więc mają takie same prawa jak nie palący. I jesli coś nie ejst zakazane to jest dozwolone.

skoro ja mam przyjemność z palenia, to nie bedę spiperzac po katach, bo komuś to przeszkadza. to wy macie problem ze smrodem, jak nie pasuje, to sie trzymaj z dala. i juz.

Sa kulturalni palacze ale są też Chamy co myslą ze świat nalezy tylko do Nich. Mnie drażnią mamuśki z wózkami i papierochem w palcach...

Gość julia2121
bede palic tam, gdzie bede chciala a ty to mozesz sie jedynie denerwowac hehe

hmmm pale. rzadko ale pale. nie rozumiem mowienia ludzi wdychających niby dym ze ich trujemy. sory ale idac przy 3pasmowce wiećej się spalin szkodliwych nawdychasz niz woni papierosa. taka jest prawda. ato ze ci smierdzi papierosem to jeszcze jestem w stanie zrozumieć.

Gość pot
w czasach szkoły paliłem w krzakach i na klatce schodowej w piwnicach, potem w pracy w ubikacjach korytarzach, przed zakładem. Teraz pale w samochodzie, na ulicy w kawiarni, pubie,w mieszkaniu gdzie jest żona nie paląca to jest moje mieszkanie jak się nie podoba dym to niech wypierdala przy dziecku mój ojciec też palił. I gówno wam do tego!

Gość pot
wspólczuje tym facetą jak im marudzą te żony nie palące,że smierdzi że dym leci... ech... Ja sobie nie pozwoliłem

Jak patrzymy na alkoholika który wydaje ostatnia kase na alkohol to mamy wielka pogarde dla niego a gdy widzimy palacza który 8 zł wydaje dzien w dzien na papierosy mimo ze nie ma dla dziecka na bułkę to jest dla Nas normą. Przyzwolenie społeczeństwa....

Gość kawa raz
e tam palenie na balkonie to jeszcze nic. są tacy co sobie grilla na balkonie urządzają. to dopiero musi być jazda, jak dym i smród przypalonego mięcha leci sąsiadom prosto w okna. dobrze, że nie mieszkam w bloku.

Gość przyznaje ci racje!
co stul pysk?Dziewczyna ma świętą rację!A jak ci się to nie podoba to tylko twój problem.Ja też nienawidzę jak ktoś siedzi na balkonie z papierosem i mi śmierdzi potem w mieszkaniu,czy stoi na przystanku i dmucha wszystkim wokoło.Smrodźcie sobie sami w swoich mieszkaniach a nie zatruwajcie innym życia!

Gość pot
po pierwsze widziały gały co brały trzeba było latać za nie palącym... a nie najpierw mówią że im dym nie przeszkadza a potem ręką machają odganiając dym

Gość pot
Żadko co się zdarza jak chłopu papieros przeszkadza to te baby wiecznie narzekają :)

Gość pot
Do egoistycznych bab !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po co sobie bierzecie na męża kochanka chłopaka palacza? Żeby mu życie zatruwać :)