Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnnnnkaaa123

dziwny sen

Polecane posty

Gość annnnnnkaaa123

snilo mi się, ze razem z moja rodzina bylismy na cmentarzu gdzie moj tata, otworzyl grob dziadka i zaczal mu czyscic nogi. mama patrzyla na szczatki dziadka z obrzydzeniem, a ja odsuwalam sie stamtad z dezaprobata patrzac na to co robi moj ojciec. zapach z grobu byl bardzo niesmaczny, a pozniej w ten sam sposob pachnialy rece mojego taty. co to moze oznaczac... ?

normalnie czyścić komuś nogi to oznaka uniżenia . Może czujesz ze tato traktował dziadka i traktuje nadal jako kogoś ważniejszego od samego siebie. Może zauważasz ze tacie go brakuje..A czy byli oni ze soba spokrewnieni ?

dziadek miał na nogach buty? spróbuj sobie przypomnieć, bo to bardzo ważne... ojciec ściągnął mu buty i zaczął czyścić gołe stopy, czy dziadek leżał w trumnie bez butów? :classic_cool:

Gość asdfg
snów się nie interpretuje w ten sposób, że jak się śni to i to, to w realu się to i to stanie, więc bez obaw, że ktoś umrze na bank!

Gość annnnnnkaaa123
Tak byli spokrewnieni.Butów raczej nie miał.Nie patrzyłam na dziadka bo się bałam. Odchodziłam od grobu.

Gość annnnnnkaaa123
Boję się ze coś się stanie tym bardziej że wczoraj tacie śniło się że mu jedynka wypadła. Ztego co wiem to nie jest dobry sen.

Gość annnnnnkaaa123
Nie, nie brał mnie na kolana.

Gość palacz malboro
masowy pogrzeb znaczy czyli rodzinna tragedia

Gość palacz malboro
czy ojciec pieścił mu stopy