Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos ze mna chyba nie halo

cos ze mna chyba nie halo

Polecane posty

wiem, ze pisze na forum ciazowym, sama jeszcze nie bedac matka (ale planuje:)))), ale siedza tu normalne kobietki, wiec moze mi cos doradzicie. Nie chce rozmawiac o tym z mezem, aby nie pomyslal, ze cos mam z glowa. od jakiegos czasu mam wrazenie, ze cos sie ze mna dzieje. Mam straszne klopoty z koncentracja, klopoty z pamiecia, opoznione reakcje, jestem zmecczona non stop, budze sie juz senna - jak to mozliwe. przespalabym 24h. naklepiej jakbym nie wychodzila z lozka. czesto miewam strazne bole glowy, nie kontaktuje normalnie wtedy. skoki cisnienia z minuty na minute - bardzo niskie, np. 90/60 by za chwile bylo tak wysokie, ze boje sie, ze eksploduje mi nos. nie mam w ogole energii. Robie cos i za chwile nie pamietam co robilam, albo co mowilam. czesto dretwieja mi nogi albo rece, mam wrazenie, ze zemdleje. czy ja oszalalam?

Gość nie nie oszalałaś raczej masz
poważna anemię albo coś jeszcze mniej ciekawego nie wiem na co czekasz? do lekarza

a dlaczego do lekarza nie idziesz???? zacznij brac magnez nie wiem ...moze to tylko takie wiosenne zmeczenie!

do lekarza mam termin na 3.06. mieszkam zagranica i tu tak jest. to nie jest zmeczenie wiosenne bo to juz sie ciagnie od baaardzo dawna, ale poczatkowo to bagatelizowalam. ale ostatnio troche sie wydarzylo wlasnie z tego powodu i normalnie zaczynam myslec, ze chyba swiruje.

magnez, lecytyna, witaminy, folik - wszystko na biezaco biore od dawna, bo tez myslalam, ze pomoze. a jest coraz gorzej... czyli nie spotkalyscie sie z czyms takim?

Gość nie nie oszalałaś raczej masz
ja się spotkałam, gdy miałam zajebistą anemię

mozliwe, bo zapomnialam dodac, ze jestem blada jak trup. zaczelam chodzic na solarium bo wstyd normalnie. i skore mam chropowata na lokciach, przy stopaach, szyi, zadne kremy ani balsamy nie pomagaja. a naprawde o siebie dbam. nie wspominajac o cholernych wypryskach na twarzy czy ciele, co rusz... juz nie mam sily

pojde do lekarza to zobacze co powie. niestety tu sa takie konowaly, ze az strach isc, no ale sprobuje

Gość to naprawdę możę być
tarczyca. Szalona ma rację. Suchość skory też jest tego objawem.

ja pierdziele - wlasnie poczytalam o anemii i bialaczce i mam wiekszosc objawow dotyczacych bialaczki. a hipohondrykiem nie jestem i chorob w sobie sie nie doszukuje. bosko!

Gość Tez pomyslalam o tarczycy
tylko ze takie objawy moze miec milion chorób, nie rozumiesz tego? nikt Cie tu nie zdiagnozuje, te drętwienia są dziwne, skoki ciśnienia...zbadaj sobie TSH, FT3 i FT4 i wpisz prośbę o interpretacje wyników tu: http://forum.gazeta.pl/forum/f,24712,Choroby_tarczycy.html

Gość gabso
ja mysle ze raczej masz grzybice ukladowa.