Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowycukierekkk

spróbowac???

Polecane posty

Gość malinowycukierekkk

Rozstałam się z facetem 3 miesiące temu... od tego czasu nie potrafie z nikim byc.. chce do niego wrócic ;)) myslicie ze powinnam sie odezwać i spróbować coś zrobic?? Doradzcie prosze ;))

Gość malinowycukierekkk
Nie chce szukać nastepnego. Chce odezwac sie do niego (mojego byłego) bo chciałabym z nim być...strasznie tęsknie ;( a on odszedł bez słowa ;( ja nie umiem przestać o nim mysleć. Tylko niewiem czy powinnam coś wogóle robić.. ??

Jak proba nawiazania kontaktu moze sie zakonczyc pobiciem to szczerze odradzam ;) Jesli nie, to napewno powinnas, pozniej moze byc za pozno.

Gość panga niedotykalska
sprobowac to sobie mozesz zupe:P

Gość malinowycukierekkk
Artek pobiciem to napewno nie ;DD ale chciałabym to zrobić bo albo w jedną albo frugą stronę. jeżeli on mnie oleje. nie odpowie nic ani nic to bedzie dla mnie znak że muszę dać spokój .. poprostu muszę. A może on czeka na mój krok.. nie mam pojęcia ;(( dalczego to ejst takie trudne?? było tak wspaniale zadnych kłotni a tu z dnia na dzień cisza ;((

Nic nie stracisz, a lepiej miec jasnosc w takich sprawach, bo kiedys mozesz zalowac. Ja nie zaluje ze raz powiedzialem pewnej dziewczynie co czuje, ona delikatnie dala mi do zrozumienia, ze jednak nie jest zainteresowana, poszedlem dalej ;)

Gość malinowycukierekkk
Ja tego dokładnie sanego potrzebuję ;/ prosto i zwięxle albo tak albo nie ...a nie ta cisza ;(( jak myslisz dlaczego faceci odchodzą bez słowa?? Dodam że miał problemy..w które nie chciał mnie mieszać..ale potem mi o wszytskim powiedzial i znikl

To go znajdz i pogadaj. Pewnie rczeczywiscie myslal, ze tak bedzie dla Ciebie lepiej lub, ze bedziesz dla niego ciezarem, nie wiem, go powinnas o to spytac.

Gość malinowycukierekkk
Boję się porażki ;((

Uwierz mi, jak ja sie przelamywalem to glos mi drzal. Troche odwagi, byle zaczac, reszta sama jakos poleci :)

przecież przez coś się rozpadł wasz związek a ty chcesz wracać?

Gość malinowycukierekkk
Ostatnio jeszcze spotkałam jego najlepszego przyjaciela z którym się znam... przez przypadek oczywiście . a ja byłam z innym facetem.. ciekawe czy mu powiedział że mnie spotkał.

Gość malinowycukierekkk
Chce spróbować. Serduszko nie wybiera ;((

Gość malinowycukierekkk
Spróbowałam.... napislam mu wiadomosc..przeczytal ja i olal ;((

Gość malinowycukierekkk
;(( załamuje sie ;((