Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... k...

takie pytanko...

Polecane posty

Gość ... k...

jakiś tydzień temu "zabawiałam" się z chłopakiem. najpierw uprawialiśmy petting, ale ja i on mieliśmy na sobie spodnie. później on mi zrobił palcówkę i ja go dotykałam, ale nie miał wytrysku a on siebie też dotykał i potem znów zrobił i palcówkę. następnie ja znów go dotykałam i wtedy miał już wytrysk, ale gdy ja poczułam to zaraz wytarłam rękę. później już nic nie robiliśmy. ja następnie poszłam do ubikacji i najpierw się załatwiłam i się podtarłam a dopiero umyłam ręce ;/ nie wiem czy były to dni płodne czy tez nie, ponieważ mam nieregularny okres, waha się tak od 25-28 dn. czy są jakieś szanse, że mogłam zajść w ciąże.

Gość ... k...
zapomniałam dodać, że jakieś 3 dni po tym zdarzeniu bolały mnie jajniki i pociemniała mi linia pod pępkiem ( ale ona chyba się pojawia a jakimś 4-5 miesiącu) i miałam lekko podwyższoną gorączkę... jednak te niby objawy minęły..

Gość zochaaaaaa
jestes w ciązey. gratuluje! jakbys nie wymyla rak to moze by byly szanse zebys nie zaszla ale w takim wypadku ...ciąza i to bedzie chłopak!

Gość ... k...
mam nadzieję, że nie bo to były znikome ilości o ile w ogóle były na mojej ręce...

Gość Mhrrr
Uspokój się. Nie słuchaj koleżanki wyżej. Jeśli następnego dnia nie umyłaś rąk to nic się nie dzieje, plemniki poza drogami rodnymi nie są w stanie długo przeżyc. Spokojnie, nie ma żadnej ciąży, jeśli sperma nei dostała się w okolice Twoicj narządów płóciowych po wytrysku to się nie stresuj ;]

Gość ... k...
nie wydaje mi się, żeby w taki sposób zajść w ciąże... a poza tym ja tak od razu nie poszłam do wc po jakiś 10 min albo i dłużej... to jeżeli coś plemniki mogły by tyle przeżyć na palcu??

Gość ... k...
ale z tymi rękami to w ten sam dzień było..a nie na drugi... ale jak wytarłam ręce to mogą być jeszcze na nich plemniki??

Gość ... k...
może mi ktoś jeszcze pomóc..??

Dziecko drogie, ile Ty masz lat?? Do książek a nie brać się za uprawianie pettingu czy seksu! O tym też powinno się mieć jakieś pojęcie, którego Ty raczej nie masz... Ech, nie. Nie będziesz w ciąży. Całe szczęście, bo chyba jednak nie czas i nie pora.