Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez radna...

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość bez radna...

Trzy miesiące temu kochałam się z chłopakiem, po jakimś czasie się rozstaliśmy. Okres mi się spóźniał ale nie przejęłam się tym, czekałam na niego nie dostałam go więc postanowiłam pójść do lekarza. Okazało się, że jestem w ciąży. Nie wiem co mam teraz zrobić z tym Chłopakiem już nie jestem i nie wiem jak mu o tym powiedzieć. Jedyna osoba, która wie to moja siostra i przyjaciółka. Pomocy mam dopiero 18 lat i nie wiem co mam zrobić ;/ Jestem załamana....

Gość olaxxx5
18 lat to jeszcze nie tragedia...Z jakich powodow rozstalas sie z chlopakiem? ile byliscie razem? co robisz?uczysz sie pracujesz? chlopak co robi jaki jest?

Gość nie martw sieeeeee
Sa gorsze tragedie.Nie martw sie. Moja siostra urodzila majac 18lat i jest bardzo szczesliwa.Ma teraz 15 letnia corke.Wszystko jej sie ulozylo w zyciu.Ma swoja firme.Zaczynala od zera. Dlugo bylas z tym chlopakiem.?

Gość jak to co???
powiedz temu chlopakowi i urodz dziecko :) skoro bylas dosc dorosla, zeby isc do lozka to powinnas wziasc na siebie konsekwencje. zobaczysz wszystko sie ulozy, a dzieciatko bedzie Twoim najwiekszym skarbem :)

Gość olaxxx5
ja tez mam teraz 6 miesieczna coreczke a mam 20 lat zycie mi sie nie ulozylo maz zostawil mnie i dziecko i trudno daje sobie rade :D...nie martw sie dziecko to skarb.

Gość nie martw sieeeeee
Chodzisz do szkoly ? Moja siostra tez sie bala powiedziec rodzicom.Przerwala LO.Potem nadrobila.Konczyla nawet kierunek za granica,gdzie mieszka do dzis juz.

Gość bez radna...
Byłam z chłopakiem 2 lata, rozstaliśmy się przez kłótnie i jego kolegów. Ja się jeszcze uczę w technikum. Chłopak pracuje a jest znaczy się był w porządku teraz nie wiem nie widuje go wo gole na mieście... Ja zmieniłam nr telefonu i on chyba też. Kontakt nam się kompletnie urwał...

Gość jak to co???
moja szwagierka urodzila dziecko jak miala 16 lat i nie byla z tym chlopakiem, a zycie ma teraz zajebiste. glowa do gory, dasz rade :)

Gość olaxxx5
skoro byl wporzadku a rozstaliscie sie z błachych przyczyn powiedz mu i zdecydujcie co dalej... nawet jesli nie bedziecie razem to sama wychowasz dziecko i zobaczysz jaka bedziesz szczesliwa...w ktorej klasie jestes? zdarzysz skonczyc? ja mature pisalam w 5 miesiacu ciazy ;] za to zdalam swietnie bo mi corcia pomagala;] dasz rade:*

Gość nie martw sieeeeee
Bierz kwas foliowy- bardzo wazne.:)

Gość bez radna...
Jestem w 3 klasie i nie zdążę skończyć szkoły. Najgorszje jest to ze boja sie strasznie rodzicom o tym powiedzic...

Gość jak to co???
rodzice na pewno beda w szoku, ale przejdzie im :) zobaczysz pozniej jak wnuczka/wnuczke beda obracac :) wiem cos o tym :) bedzie ich oczkiem w glowie :) zawsze liceum mozesz skonczyc zaocznie :)

Gość no to lippa
a chcesz tego dziecka? To znaczy pytam z ciekawości,bo nie myśl nawet o aborcji!!!! zamień się ze mną-ja się staram już tyle czasu w dni plodne i w ogole nogi do gory i nie zachodzę... założę się,że Ty nie miałaś nog do góry i pewnie kochałaś sie z raz i ...zaszłaś..CZEMU TO ZYCIE JEST TAKIE NIESPRAWIEDLIWE?? w każdym razie Twoja sytuacja nie jest rozowa,ale na pewno nie jest jeszcze tak źle..musisz powiedziec rodzicom-stalo się..UDaj,ze sie cieszysz,wtedy Cie nie opieprzą:)

Gość olaxxx5
ja tez sie balam a teraz pomagaja mi jak moga i wnuczka to ich oczko w glowie..uwierz mi to tak strasznie wyglada na poczatku a pozniej takie dziecko dla calej rodziny jest skarbem i najwiekszym szczesciem...Szkole mozesz skonczyc zaocznie...Nie ty pierwsza i nie ostatnia jestes w takiej sytuacji a dziewczyny niektore maja gorzej...;) dbaj o siebie chodz do lekarza i powiedz rodzicom im szybciej tym lepiej. Chlopakowi tez powiedz przynajmniej poznasz jego stanowisko w tej sprawie moze wam sie ulozy i bedziecie szczesliwa rodzina, a nawet jesli chlopczyk oleje sprawe tak jak wielu facetow bedziesz szczesliwa i napewno dobra mamą:*

Gość bez radna...
Dziękuje wam.. Mam nadzieje, że chłopak się na mnie nie oleje i jakoś mi się życie ułoży. A rodzicom powiem dzisiaj choć nie wiem co mi oni odpowiedzą.

Gość bez radna...
A to nie był mój pierwszy raz i faktycznie nóg nie miałam do góry zadartych...

Gość nie martw sieeeeee
Trzymaj sie,! Wiesz sa ludzie co maja nieszczescie i chca a nie moga miec dzieci. Kochasz tego chlopaka ? Moze po szoku on tez sie ucieszy.:) Moj facet mial 35 lat i nie spodziewalismy sie ciazy.Teraz nie wyobrazamy sobie zycia bez dziecka.Mala jest cudowna.:) awet gdybysmy mieli sie rozstac dziekuje Bogu,ze ja mam.:)