Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juśka1111

pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość Juśka1111

Jak brzmiala tresc sms od Waszej kobiety, ktory Was podniecil? Chce coś wyslać mu z pracy ale nie ckliwego tylko z pazurem:) I oryginalnego. Dadam, ze widujemy sie bardzo rzadko bo jestesmy zapracowani i pracujemy w roznych miastach.

Gość nie dostają pewnie wcale:P

autorko Zawsze szczery przekazał ci zaszyfrowaną wiadomość, że chętnie by się powymieniał z tobą takimi wiadomościami z pazurem - ale nie publicznie:P

proszę o rozszyfrowanie skrótu- na bo mam małe przeciążenie aparatury:P

Gość Cicho baby
Proszę bardzo: na - Not Available Co w wolnym tłumaczeniu znaczy, że Zawsze Szczery jest niedostępny dla esemesowych podszczuwaczek.

Co w wolnym tłumaczeniu znaczy, że Zawsze Szczery jest niedostępny dla esemesowych podszczuwaczek. a kto tu mówi o smsach:P zaczną od wymiany maili:)

Gość Cicho baby
Jeżeli tak, to nie mam lepszego pomysłu na rozwiązanie łamigłówki ze skrótem. Ale wiem jedno, kto zaczyna na wymianie maili, na wymianie koszulek może skończyć. I to możesz Juśka wykorzystać w tym swoim sprośnym sms'ie.

Gość Juśka1111
z nikim nic nie bede zaczynać:P chce podniecic mojego faceta a nie obcego:P

gluptaki, to proste nie TO forum oznacza - zmykaj na erotyczny nie NA forum - mogloby oznaczac potencjalne zaproszenie

chce podniecic mojego faceta a nie obcego ale ZS nie jest obcy:) gluptaki, to proste pff sprawdzałam cię :P

Gość Cicho baby
Zawsze Szczery, nie żebym się czepiał, ale co to za autor, który sam wyjaśnia co miał na myśli? Czytelnik sobie sam powinien interpretować i ewentualnie przedyskutować z innymi czytelnikami. Normalnie strzał w kolano.

chicho baby lubię cię!

Gość Cicho baby
ike chicho baby lubię cię! Dziękuję bardzo, za jakże entuzjastyczny, choć nieco na wyrost, przejaw sympatii.

Dziękuję bardzo, za jakże entuzjastyczny, choć nieco na wyrost, przejaw sympatii. no nie przesadzajmy liczę na zysk z naszej przyszłej znajomości :)

Gość Cicho baby
no nie przesadzajmy liczę na zysk z naszej przyszłej znajomości Czas pokaże, bo łotr ze mnie straszny. Juśka, jesteś jeszcze, bo chyba wymyśliłem, coś: 1) krótkiego, 2) niepospolitego, 3) podniecającego Nadal zainteresowana?

Czas pokaże, bo łotr ze mnie straszny. na anielicę nie trafiłeś

Gość Cicho baby
"na anielicę nie trafiłeś" Przechwalanki, bo czemu, Ike, nie chcesz koleżance pomóc i podyktować "sms'a nieuczesanego"? Ja przynajmniej próbowalem.

"na anielicę nie trafiłeś" Przechwalanki, bo czemu, Ike, nie chcesz koleżance pomóc i podyktować "sms'a nieuczesanego"? właśnie dlatego:P za darmo nic nie ma:P jak autorka chce to niech poda nr telefonu- ja mogę tego smsa napisać- ale od siebie:P

Gość Juśka1111
Cicho baby: Wal:)

Wal jak dodasz- mnie to jednego smsa już masz:P

Gość Juśka1111
Chyba jednak sama cos wymysle:P mniej energii to zajmie niz czekanie na odpowiedz od Was;p

Gość Cicho baby
Juśka1111 Cicho baby: Wal Napisz mu "wrrrr"

Chyba jednak sama cos wymysle mniej energii to zajmie niz czekanie na odpowiedz od Was;p straszna z ciebie niewdzięcznica dobrze, że szczery jednak się na ciebie nie zdecydował- bo czułabym się winna :P

Gość Cicho baby
Ike, nie wysyłaj dwuznacznych sms'ów obcym chłopom, obcych dziewuch, bo liczba możliwych złych zakończeń, to już matematyka wielkich liczb.

Gość Juśka1111
Cicho baby: wrrrr? jesli juz to mmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrr albo mrrrrraaaau, wrrr to na zlosc;p

Ike, nie wysyłaj dwuznacznych sms'ów obcym chłopom, obcych dziewuch, bo liczba możliwych złych zakończeń, to już matematyka wielkich liczb. w zasadzie to myślałam o smsach bardziej jednoznacznych:P po co owijać w bawełnę?

Gość Cicho baby
wrrr to na zlosc;p Czyż nie miało być z pazurem i nic ckliwego typu "mrrr", albo jakże pospolitego "mrauuu"?