Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrarrrrr

mój chłopak nie chce się ze mną kochać

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrarrrrr

Nie bardzo wiem co mam o tym myśleć. Jeszcze nie zaczęliśmy współżycia, ale ja tego chce i on twierdzi że też. zawsze mówił, że poczeka na mnie a teraz kiedy ja czuję się gotowa, to on się ucieka. Ucieka to może niedobre słowo, po prostu kiedy dochodzi już do sytuacji, że jesteśmy sam na sam i zaczyna się coś jakby gra wstępna, zaczynamy się rozbierać itd. i kiedy ja już czuję że ten moment się zbliża on nagle przestaje i odsuwa się ode mnie. tak jakby samo podniecenie mu wystarczało innymi słowy zjadł przystawkę i obszedł się bez dania głównego. z drugiej jednak strony kiedy jesteśmy razem nie mogę się od niego opędzić ciągle się do mnie klei a rączki mu wędrują góra-dół. nic z tego nie rozumiem. on jest zdrowy i ja tez, on mnie kocha i ja jego tez, więc o co tu biega?

albo gej albo ma małego ;D ale tak bez kitu pogadaj z nim zapytaj co i jak, powiedz że jestes juz gotowa chcesz juz z nim to zrobic. tlyko na spokojnie i powolutku ;] i sie uda;] nie zapomnijcie sie zabezpieczyc!!! ;]

Gość wrrrrrrrrrarrrrr
małego nie ma;P, a gej co by się tak łasił do baby to chyba nie istnieje. rozmowa już była nie wiem mogę jeszcze co najwyżej wystawić transparent "chce mi się sexu". ciągle mam wrażenie że powstrzymuje się ze względu na mnie, tyle że ja jasno daje znać, że nie chcę żeby się hamował:)

Gość wrrrrrrrrrarrrrr
a o zabezpieczenie już dawno zadbałam :)

rzuć sie na niego ściągnij nachy i odjazd ;D albo go przywiąż do łózka i zrób mu dobrze ;];]

Gość 0987654rr
pewnie jest chory na hiv

Gość wrrrrrrrrrarrrrr
ta pewnie to hiv ;P chyba trzeba będzie wypróbować tą opcie z rzuceniem się na niego :D

Gość _Misiek_
Może po prostu jest prawiczkiem, brak mu odwagi i trzeba mu w tym pomóc.

Gość wrrrrrrrrrarrrrr
prawiczkiem nie jest choć nie duże ma w tych sprawach doświadczenie, jeśli chodzi o pomoc to ok tylko jak jeszcze mogę mu jeszcze pomóc, rozmawialiśmy na ten temat już i wydawało mi się że wszystko jasne w obie strony, chociaż jeśli o te sprawy chodzi to jest raczej nieśmiały i mało mówny

nie rozumiem ciebie chcesz a on nie chce Jak chcesz to rozepnij mu spodnie postaw mu penisa i przyciągnij go siebie i dalej samo będzie szło swoim seksualnym rytmem Wygląda na to że ty się go pytasz a on mówi nie i sie z tobą droczy

Gość marek 22151
Jemu na pewno chodzi o to, żeby cię zerżnąć w pupkę. A gdy ty mu nadstawiasz cipsko to chłopak się zniechęca i wtedy mu opada.

Gość musisz sie bardziej sexi ubier
ac np. obcisle skorzane spodnie , itp. - tak aby sie bardziec na ciebie napalił