Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkoszny anioł 1988

Dziewczyny ......................... lubicie takich facetów ????????????????????

Polecane posty

znalazłem podobne spodnie które miałem . Coś takiego tylko że troszkę jaśniejsze miejscami ale delikatnie :) Te są bardziej w jednym kolorze. Zaraz poszukam bluzki ;) Nie mówię że nie wiadomo jak wyglądałem ale na pewno ładnie bo jednak czuje się to spojrzenie a tak poza tym komentarze koleżanek same mówią za siebie :) http://img216.imageshack.us/img216/6896/43229027.jpg

Gość Że jak???
tak myślałam że nie masz żadnej , poszukaj sobie kogoś a te biedne dziewczyny zostaw w spokoju.Naprawdę jest nie miłe gdy ktoś się ociera czy dyszy do ucha to jest okropne wiem z doświadczenia , a koleś jeszcze się uśmiecha i myśli nie wiadomo co jak laska się spojrzy i uśmiechnie ona po prostu nie umie ci powiedzieć posuń się i tyle .

Gość kurde kiedys tak mialam
gapil sie na mnie tewn koles, na koniec zagadal ale ja mu mowie ze tylko mu sie wydawalo ze to fajna gierka, dla mnie oblech to byl, a co za fajny facet jezdzi autobusem??? ci sie wydawalo fajnie a ona pewnie juz nie mogla tam wystac ale zes naiwny

Gość miss agent II
spodnie moga byc ale smoki jako wzor to przezytek... wyszly z mody

miss agent II --- ale to nie był taki typowy smok . Kurcze trudno to opisać. Chodzi o to że nie nosze bluzek w jedny mkolorze bez niczego. Musi mieć albo jakieś paski albo może napis albo coś. Chodzi mi o te z krótkiem rękawem :) Nie mogę znaleźć podobnej

Gość dfgrtsgreres
mam nadzieje ze nie jesteś moim chłopakiem.

dfgrt -- chciałabyś takiego ;) Dobry w tych sprawach jestem . Długo i namiętnie to robię :)

Gość jajajaka
pedał

Gość dfgrtsgreres
nie, nie chciałabym nigdy takiego który by sie dowalał do jakichś obcych dziewczyn w autbusie. chciałabym żeby mój facet był czysty jak łza :) nie nadajesz sie sory :P

Gość Że jak???
rozkoszny anioł 1988 -- masz tyle lat co w niku czy to ściema co??

dfgrt -- jestem sam więc nie zdradzam ;) Gdybym był z dziewczyną to bym nie musiał tak robić bo mógłbym to z nią robić. Gdyby sobie stała to nagle bym podszedł od tyłu ,, zakrył dłońmi oczka, przytulił się od tyłu żeby poczuła moje ciepło .... n owiesz :D Taki seks przez ubranie też jest romantyczny :)

mam tyle ale wyglądam na jakieś 19-20 chyba.

matka bzyka mnie straponem ;)

Britnej , nie udawaj niedostępnej ;)

To nie jest wcale aż takie ocieranie się , to bardziej takie przytulanie ;)

Gość Że jak???
rozkoszny anioł 1988 matka bzyka mnie straponem ----- co ?? Idź się leczyć czubek !!!

Gość Że jak???
rozkoszny anioł 1988 - następny napalony prawiczek żalll

tamto z matką to podszyw jakiś pisał , prawiczkiem nie jestem

mialam podobnie, siedzialam w metrze, byl tlok, jakis koles wepchnal swoja noge pomiedzy moje kolana i coraz bardziej sie dociskal i w koncu sie tak na mnie rubasznie spojrzal, byl calkiem przystojny, ale mi sie zrobilo niedobrze, ze on mnie do czegos przymusza.

Gość Że jak???
Nie chce cie znow obrażać ale jak był byś normalny to znalazłbyś sobie dziewczynę i obdarzył ją uczuciem a nie w autobusach się ocierasz , szkoda mi ciebie :((

zdesperowana zona--- aż się podnieciłem :D Nie no , aż tak to nie robię, tym bardziej n twarz !! Ale jakbyś stała do mnie tyłem to ... no no no :D

pewnie on tez na jakims forum pisal, ze mi noge wsadzil miedzy kolana w metrze i sie tym podnieca. aha i jeszcze mnie jakby lekko tracil i do mnie powiedzial: sorry. i sie jeszcze usmiechnal. a ja chcialam stamtad po prostu spieprzac :D

że jak -- Posłuchaj. Ja dobry chłopak jestem tak naprawdę. Jestem teraz sam ale wcale nie roocham ile wlezie ! Właściwie to już kilka miesięcy seksu nie uprawiałem bo tyle czasu jestem sam. Mógłbym mieć dziewczynę ale nie chcę bo nie ma żadnej w moim typie. Tak naprawdę to mi dobrze samemu bo mogę się rozwijać :) Gdybym miał dziewczynę to wiadomo : spotkania ze znajomymi co kilka dni , jakieś wycieczki z dziewczyną , wypady do kina czy gdzieś itp ... Fajne to bo jest rozrywka ale nic poza tym. Jestem sam więc nikogo nie zdradzam ;) Jak miałe mdziewczynę byłem jej wierny jak pies. Skończyłem związek bo zaczęła mnie wykorzystywać. Daj na to , daj na tamto , zrób jej to . Za dobry byłem i zaczynała włazić na głowę.

zdesperowana zona -- a gdybyś stała i on włożył nogę między twoje kolana i poczułabyś jego penisa na swojej cipce przez ubranie to co wtedy ? :) Masz cienką zwiewną letnią sukienkę lub spódniczkę więc oczywiste jest że poczujesz go :D Miałabyś wtedy jakieś fantazje ?? Ja na pewno :D