Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co za shit...

Wypadki drogowe.....

Polecane posty

Gość Co za shit...

Zacznę od tego, ze zbulwersowała mnie informacja na temat wyroku (1 roku w "zawiasach"na 3 lata), który zapadł odnośnie jazdy po pijanemu aktora, pana Stockingera. To absurd biorąc pod uwagę to, ze u nas w kraju w mediach stara sie propagowac bezpieczna jazdę i bezpieczenstwo na drogach. Jak ludzie maja powaznie podchodzic do tej sprawy skoro nie wyciaga sie konsekwencji z poczynan osób publicznych??? Pamietacie zapewne Otylię Jędrzejczak, jak olala przepisy i pruła swoim autem i zabiła przez to swojego brata. Gdybym ja była na jej miejscu to 10 razy juz by mnie skazano i nikt nie litowalby sie nade mna i na pewno nie mowil, ze dostateczna kara dla mnie bedzie swiadomosc tego ze zabilam bliska osobe :/ Okey, Jedrzejczak to mila i fajna osoba ale fakt ten nie zwalnia wymiaru sprawiedliwosci z tego, zeby traktowac piratow drogowych (nawet jesli sa oni osobami publicznymi) według specjalnych zasad!! Właśnie z takich osob ludzie biora przykład a pozniej dziwic sie, ze wszyscy olewaja przepisy. Mozna to robic, bo przeciez i tak nie zostana wyciagniete z tego powazne konsekwencje, no jeszcze zalezy w stosunku do kogo :/

Gość Co za shit....
No ludzie, nie rusza Was tooo????

Gość no niestety co wolno
wojewodzie to nie tobie..... czyli sa równi i równiejsi wobec prawa - co zrobić?

Gość Ecklites
Słuchajcie jest sprawa najwyższej wagi, poszukujemy Świadków Pobicia W Rosolino Mare We Włoszech, jest to sprawa najwyższej wagi, dlatego prosimy aby każdy kto zna chodź najmniejszy szczegół żeby zajrzał tutaj i nam pomógł, z góry dzienkuję ! http://zyrardow24h.pl/topic/11997-poszukuje-swiadkow-pobicia-w-rosolino-mare-we-wloszech/page__fromsearch__1