Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrecona1985

czy jemu zalezy?!

Polecane posty

Gość pokrecona1985

Mam problem otoz rok temu w urodziny moj starszy brat zazartowal sobie ze w prezencie daje mi koszykarzy hah no i jakos mnie to nie ujelo, jednak cala noc sie bawilam z jednym... potem spedzilismy ze soba 2 upojne noce... a pozniej kontakt sie urwal... ostatnio znow sie odnowil... moj brat zaprosil go na male party, i ogolnie wszystko spoko popilismy sobie delikatnie no i brat mowi ze nie idzie na zadna impreze, ja mowie spoko pojde sama, a On mowi to ja pojde z Toba, i tak poszlismy do klubow sami we dwojke... dziwne?! a pozniej On mowi odwioze Cie do domu a ja mowie nie ja zostaje, wsiedlismy do taxowki i zabral mnie do siebie... uppojna noc... potem glupie podteksty... i nic nic wiecej.. czy mam dac sobie spokoj?!czy nas po prostu wciaz ciagnie do siebie?!

a pozniej On mowi odwioze Cie do domu a ja mowie nie ja zostaje, Usmialam sie :D

Gość ale glupota
sama robisz z siebie worek na sperme i jeszcze zadajesz takie pytanie??

tak zadaje bo sama mu sie nie nastwaim, sam szuka kontaktu i zachowuje sie jakby zwariowal na moim pkt/

Gość ale glupota
i idzie dymac na miasto?? obudz sie, facet ma cie w dupie na twoje wlasne zyczenie!!

Gość ale glupota
szuka kontaktu, bo jestes latwa panienka na sex, ty jestes taka glupia czy udajesz??

i tak poszlismy do klubow sami we dwojke... dziwne?! bardzo do tej pory do klubów raczej chodziły tylko tzw. trójkąty

Gość sergiooo
no faktycznie to dosyc dziwne