Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bocian w

KTO MA JESZCZE TAKA SZALONA CIOTKE??

Polecane posty

Gość Bocian w

Siema:-) chciałem sie podzielic z Wami pewna opowiastka i napisac o ewenemencie mojej ciotki:D Wiec mam młoda cioctke ma 22 lata:D Jest to siostra mojej mamy(mlodsza jakby kto pytal) mianowicie jak nieraz do Niej przyjezdzamy(mieszka z dziadkami) to daje nam( mnie i mojemu bratu) takiego czadu ze szok o_O potrafi rzucic sie na Nas krzyczac "Wrestling" albo gania z odkurzaczem - ale to jak ja wkurwimy;D i takie akcje i w ogole nieraz sie smiejemy ale czy jak na swoj wiek to jest powazne??:D Ma ktos podoba w rodzinie?? Pzdr

Ciotka po prostu "przestawia" się na inny poziom w waszej obecności. To chyba dobrze, że ma z Wami taki kontakt. Na codzień tez taka jest?

Gość ona ma dopiero
22 lata, wiec jeszcze szaleje, wolalabym taka jak wasza, niz jakas dretwa babe

Gość Bocian w
Nie no bywa powazna ale jak nieraz cos w nia wstapi to odstawia takie akcje ze OMG:D nie no dobrze bo przynajmniej nie jest szztywna czy cos choc czasem potrafi przywalic łapciem w glowe;D ale ogolnie luz... Czesto słysze ze siostry moich kumpli/kolezanek w podobnym wieku do naszej ciotki w zyciu sie tak by nie zachowały a Nasza ciotka to wymysla niezłe akcje nieraz;D

Taka ciotka przydaje się w zyciu:) Zawsze się za Wami wstawi czy u mamy czy u babci...ciesz się!

Gość Bocian w
:D w sumie to masz racje hehe..ciekawe jaka bedzie po 30-stce

przez chwilę myślałąm, że piszesz o mnie :) podobna jestem dla moich siostrzeńców i bratanków:D mam 21 lat, lepszy kontakt mam z dzieciakami niż ze swoim rodzeństwem, sama mentalnie jestem dzieciak :D

Gość Bocian w
Kicky Rikki hehehe to widze, ze ogien z dziecinstwa zostaje na dluzej, ja w przyszlosci chcialbym byc takim wujem dla moich bratankow;P a jakie akcje Ty fundujesz swoim milusinskim?:D

ja nie aż takie szalone jak wasza ciotka ale np wojny na poduszki, chodzenie po lesie tzw "polowanie na wiedźme blair", moje bratankowie mają po 17 lat to pozwalam im wypić browara i kryje ich przed starszymi (jak np znajdą puszki to mówię że ja sama to wypiłam, raz było chyba z 10 puszek pod namiotem to też twierdziłam, że to ja:D) ogólnie dużo jest spontanicznych akcji, raz dorwalismy starego maluch mojego ojca i skakaliśmy po nim itd :D

Gość ja tez jestem szalona
ale kuzynka ;)