Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOLOLOLOLOLOLOLOL

WIECIE COS O TYM ?????

Polecane posty

Gość LOLOLOLOLOLOLOLOL

Chciałabym dowiedzieć się czy moja praca ( arkusz z biologii ) zostanie sprawdzona jeśli na karcie odpowiedzi (stronie gdzie jest miejsce tylko na kod ucznia i kod egzaminatora) na dole zaczęłam rozwiązywać zadanie (zamiast w brudnopisie). Jak myslicie ? Miał ktos taki przypadek?

Pewnie tak ;) bo przeciez nie przeszkadza to chyba w niczym ;)

Gość LOLOLOLOLOLOLOLOL
BO TO SPRAWDZA PRZEZCIEZ KOMPUTER... TO MYSLICIE ZE BEDZIE WSZYSTKO OKEJ ?

Gość byly maturzysta
nie bardzo rozumie pytania Jeli to bylo zadanie w którym nie trzeba było coś liczyc w miejscu do tego przeznaczonym np stosunek genów To ocenią ci bo mogłaś sobie to nawet na czole napisać. Jesli natomiast było miejsce na obliczenia i nie są w tym miejscu a jest tam wynik to dostajesz punkty tylko za wynik.

Gość LOLOLOLOLOLOLOLOL
NIEE... TU CHODZI o to ze jak jest z tyłu na koncu karta odpowiedzi i na jednej stronie sa wypisane wszystkie numerki zadan i tam egzaminator sobie zaznacza a na odwrocie jest na gorze miejsce na wpisanie kodu ucznia i kodu egzaminatora i mi sie pomylily strony i nie spojrzalam do gory i myslalam ze to to czysta kartka ze to brudnopis i na dole namazgralam... a tą karte bedą poznij odrywac i pewnie wkladac ją do maszyny ktora sprawdza te odpowiedzi i boje sie ze moze byc co nie tak... co o tym myslicie ??

Gość LOLOLOLOLOLOLOLOL
jest tu ktos kto byl w podobnym przypadku ? albo jest tu jakis maturzysta ?