Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiurka

co kupujecie ,polecacie w LIDLU

Polecane posty

dużo tam fajnych produktów,co według Was jest godne uwagi ,polecenia?dobra jakość i niska cena czasami idą w parze:)

Twarożki na kanapki,żelki :),napoje FREE-WAY i świeżutkie warzywa :)

serię chemii W5, np. chusteczki nawilżone, kostki do zmywarki, pianka do szyb i luster oprócz tego fistaszki na wagę

Co do warzyw to jakoś nie zauważyłam:) Ja lubię tam kupować( dodam tylko,że robię to sporadycznie, bo wolę zakupy w necie) takie ciepłe lody polane czekoladę na wafelku-pychotka. Z tego powodu staram się omijać ten sklep z daleka

Gość ijk
płatki kukurydziane, jogurty, kielbaski wiedenskie, paluszki krabowe, szpinak mrozony, warzywa na patelnie, batoniki musli, sezamki, papier toaletowy, proszek do prania, płyn do płukania, worki na smieci

chrupki kukurydziane żelki woda mineralna saguaro soki marchwiowe jogurty owocowe produkowane przez Bakome jogurty z ogorkiem kiszonym i koperkiem pieluchy Toujours

Gość skjdjdjdsd
Chemia z W5, po prostu środki niezastąpione! Wynajęłam mieszkanie, gdzie była wanna cała zakamieniona i na niej taki aż czarny osad :o Żadnymi mleczkami czy domestosami nie dalo sie tego usunąć. Tydzień temu kupiłam w takiej żółtej butelce z tym "psikaczem" płyn do czyszczenia łazienek i popsikałam tym wanne, odczekałam 10 min i wyczyściłam gąbką z drucikiem. Wszystko zeszło idealnie, wanna aż lśni bielą i ani jednej smugi nie zostało. Poza tym polecam też płyn do mycia szyb z tej serii i tabletki do zmywarki

Gość kmlfdmfldmfsd
Od niedawna robię tam zakupy, więc jeszcze wielu żeczy nie spróbowałam, ale narazie to: - ciasteczka imbirowe, maślane - orzeszki nerkowca (pyszne!) - jogurt kawowy - lody Toffee - środki czystości - twarożki, serki na kanapki

mogę polecić; salami PILOS,kiełbasa żywiecka PILOS twarożki PILOS z szynką,papryka konserwowa, papier toaletowy,chemia z serii W5

Gość jdidkdsjsosz
-oczywiscie chemia W5 -odpowiedniki monte - zajebiste :D -te ciepłe lody w czekoladzie które już ktoś opisywal -chusteczki higieniczne (te w pudełku) -wina wytrawne -słodycze

Gość stape
jest bardzo duzo rzeczy, które warto kupic w lidlu kiedyś mieli swietne płatki do demakijazu, takie w różowym opakowaniu, niestety kilka miesiecy temu zmieniły się, są cieńsze niż kiedyś i niestety gorsze :(

basiurka --> pikok a nie pilos. z pilosa to jest nabiał ;) ja kupuję chusteczki hig, zarówno w paczkach jak i wyciągane 100sztuk. oczywiście seria w5! szczególnie mleczko a'la cif, płyn w żółtej butelce ze spryskiwaczem do czyszczenie łazienki i kostki do wc. poza tym wodę mineralną saguaro w 2 litrowych butelkach, wspomniane już salami z pikoka, kabanosy z tej samej firmy i ciasto francuskie. i mają świeże warzywa w korzystnych cenach :) lubię też lidla za tygodnie tematyczne, np. jak jest grecki to można kupić ouzo :)

wina, alkohole ogólnie i soki :) na warzywka też można dobrze trafić do tego lody ;))

ja kupuje tak: wodę gazowaną grejfrutową - calymi zgrzewkami :D Deser czekoladowy mmm pychota zelki makrela w sosie pomidorowym jest dobra mojemu mezowi smakują sledzie w sosie musztardowym frytki warzywa mrożone napoje typu tiger sok pomaranczowy likier smietankowo kawowy zel pod prysznic:D

tez dobre jest mięso mielone wołowe i z indyka, paluszki krabowe, o których już ktos pisał, z PILOSA kefir, jogurty, masło, szynka szwarclandzka, na prawdę dużo rzeczy jest tam dobrych, AHA, jeszcze przeciery pomidorowe, takie w ciemno niebieskich kartonikach. Zajebiste:) Tuńczyk tez jest ok, oczywiście w kawałkach, nachosy

Gość czy sa w lidlu?
A są w Lidu jakies smakowe wody mineralne niegazowane?

Gość sorry za off-topic ale
korzystając z okazji muszę ci powiedzieć basiurka, że mam do ciebie potworną niechęć. :o masz paskudny charakter i brzydki nawyk wulgarnego podszywania się pod osoby, które nie podzielają twoich sposobów na życie. przykre to. :o

teraz wychodzę na chwile bo stary mnie namawia żeby mu popuścić płynu. jak wrócę to opiszę bardziej szczegółowo o co mi chodzi.

Gość jeslimoge cos zasugerować
to sąto: Amaretto,wino rose w krzywej butelce,soki .Ostatnio było piwo faxe za 1.66mrozonki,herbata nabiał i pasta z kawiorem w tubie za 5 złpyyyycha

Gość waselina
nie polecam płynu do płukania tkanin

Gość mieloneczka
żel pod prysznic Cien i kremy do opalania

"teraz wychodzę na chwile bo stary mnie namawia żeby mu popuścić płynu. jak wrócę to opiszę bardziej szczegółowo o co mi chodzi." ot i cała basiurka moi mili. :o nic dodać nic ująć... :o żal mi jej. ciekawe tylko ile ma ta pani lat, bo zagrywa jak typowa szczeniara?

Gość mieloneczka
up,up

Gość ja kupuję w Lidlu
tabletki do zmywarek w5, płyn do czyszczenia zmywarek, płatki kosmetyczne 120 szt za 2,49, patyczki do uszu , twaróg, śmietane, masło pilos, tuńczyk w oleju jest dobry za 3,99, ostatnio kupuję seler w zalewie za 1,49 słoik ps. dajcie spokój z osobistymi wycieczkami, piszcie prosze na temat