Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzie

ciaza?

Polecane posty

Gość madzie

hej. mam 18 lat nie uprawiam jescze seksu , tylko pieszczoty. moze uznacie to za glupie ale ja juz nie wiem co mam myslec. 16 kwietnia dostalam okres trwal ok. tydzien pare dni po koncu piescilam sie z chlopakiem.doszlo do wytrysku chlopak mial rece w spemie po czym umyl je dokladnie , wytarl. i na chwile we mnie wlozyl. teraz jest 4 dni przed okresem , kilka dni temu miala lekka brazowa wydzieline, wczoraj troche wiecej. a dzis NIC . czy jest prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy ? . dodam ze mam objawy przed okresem: bole piersi , zly nastro , bole brzucha. prosze o odpowiedz.z gory dziekuje za pomoc :)

hej, mysle ze to nie ciaza heh do zaplodnienia dochodzi wskutek wytrysku w dni plodne i jak on jest w tobie, wiec to moze byc od nadmiernego stresu...

Gość madzie
moze tak nie wiem , wariuje juz ... martwi mnie ta wydzielna.

Gość madzie
dodam ze bylam przeziebona , mialam troche stresow. temp w pochwi 37.3

Gość madzie
dzieki :) troche sie uspokoilam, sama sobie tlumacze ze nie ma opcji. no ale jednak troche sie martiwe.

przeziebienie to tez jest powod twoich problemow z miesiaczka a do tego stres to juz calkiem, wiec sie nie martw tylko zdrowiej a zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze:) nie jestes w ciazy:)