Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIUROKEATAA

CZY TO NIE DZIWNE ,ŻE KUMPEL PRACUJE NA MYJNI SAMOCHODOWEJ I MA TAKIE WARUNKI???

Polecane posty

Gość BIUROKEATAA

myje auta ludziom normalnie a ma umowe o prace,szkolenia jakieś ciągle,badania robią mu wszystkie dokładne,dostał nawet komórke służbową ...czy to nie dziwne ,żeby w takiej zalosnej robocie cos takiego było>?? ja pracuje na stanowisku w biurze i nie mam telefonu słuzbowego itd..

znowu ten temat.... to już pracodawca nie może zadbać o pracownika tak jak chce?

Gość no w sumie duzo zarobi sie
PODEJRZANE..na myjni nie mozliwe ze daja telefon itd..

Gość komórkę hehe
i może jeszcze talony na darmowe spa dostaje, coś podejrzane, kit ci wcisnął :classic_cool:

Gość BIUROKEATAA
nie wcisnal mi kitu bo to moj przyjaciel i nawet bylem u niego tam w pracy i wiem ze to prawda.

Gość w sumie teraz też jest ładna
a co jest dziwnego w tym że ma umowę o pracę i szkolenia? A badania lekarskie to wymóg przecież. Co do służbowej komórki to trochę dziwne, ale widocznie taka polityka firmy, że ma być pod telefonem. Jeśli ma służbowy telefon to pewnie ustalone stałe wydatki - żeby nie przeginał;)

Gość d88fgfgh

Gość a praca w biurze to
myślisz że lepsza? 95% pracy w biurze to praca jak przy taśmie, ciągle robisz to samo, albo wklepujesz w kompa, albo jakieś maile, papiery, ale ciągle to samo, do tego musisz lizać dupę szefowi czy przełożonym, a o rosnącej dupie nie wspomnę lepiej pracowac w myjni

Gość nie wirezreee