Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888gfgfgf

Nie stać mnie na dziecko

Polecane posty

Gość 888gfgfgf

Rata za mieszkanie, zarcie 2000, ubrania 600 , kosmetyki, książki , płyty, wycieczka czasem gdzieś , nie stać mnie

Gość 888gfgfgf
macica mi uschnie

Gość kiszona
kobieto.. zrezygnuj wycieczek,zaoszczedz na jedzeniu..

Gość ten topik to jakis zart?
ten topik to jakis zart?

Gość olka 24
Perfekcjonistka ! nie stac cie? na innym topiku sie chwalisz , ze zarabiasz 20 tys. miesiecznie hahha

600 miesięcznie na ciuchy??? no cóż... dziecko to wyrzeczenie, na które niektórych nigdy nie będzie stać. Nie tylko pod względem finansowym...

Gość 888gfgfgf
Jaki żart znowu, polskie realia, skończyłam studia, uczyłam się a teraz jestem bezdzietna bo nie ma kasy

na ciuchy jak na ciuchy ale 2000 na jedzenie???:):):):):)

Gość 888gfgfgf
no sorry, ale nie ubiorę się na bazarze, zwolnili by mnie z pracy jakbym wyglądała jak rzepicha

Gość 888gfgfgf
2000 na dwie osoby, mąż pali, fajki, leki ,jest chory przewlwkle

Gość 888gfgfgf
spodnie dla mnie, męza to już 500 zł

a ile zarabiasz? czy maz zarabia? ile? mysle ze musisz zarabiac koło 5 tys. brutto. z jakiego miasta jestes?

Gość 888gfgfgf
może to się wydaje dużo, jak się ma mieszkanie po starych, my nie mamy

888gfgfgf -> wiesz jak to się nazywa? brak dbania o pieniądze bo wydawać 500 zł na dwie sztuki spodni to idioctwo

a sopdne dla meza kupujesz co miesiac? wez nie krec. jelsi to nie zart (a mysle ze zart) to napisz ile zarabiasz, ile maz i gdzie mieszkacie.

Gość 888gfgfgf
Ja chodze prawie tylko w jeansach, powiedz mi gdzie kupię ładne spodnie za mniej niż 200 zł, ty chyba chora jesteś, jak się trafią to cud jest

Gość olka 24
czywiście. Stała kasa to 20, dochądzą jeszcze dodatkowe zarobki okazjonalne, w sumie wychodze na czysto 40-50 tys. - do perfekcjonistki ! zaniki pamieci masz , czy ci sie nudzi?

Gość 888gfgfgf
Buty np ecco bo tylko takie mój facet lubi, najtańsze 350 zł, kurtkę sobie kupił 800 zł

nadal twierdze ze ten topik to zart, osoba która go załozyła wymija sie od odpowiedzi i wcale nie liczy na pomoc. gada głupoty i pieprzy trzy po trzy. spodnie za 200 i tanszych nie ma???? ehhhhhh..... nawet w warszawie w galerii handlowej znajdziesz tansze. kretynka jakas.

Gość 888gfgfgf
sama sobie chodż w takich i nie jestem snobem, po prostu lubię ładne ,porządne ubrania, a nie spadające z dupy kalesony

Gość Fan(g)tasia
ale śmieszny topik :D:D:D lepiej nie funduj sobie dziecka, bo będziesz musiała kupować ubrania mu w najdroższym sklepie, a to kosztuje!!! dżinsy dla malucha ponad 200 zł :D:D:D nie mówiąc już o prywatnym porodzie w klinice - 12 tys., wizytach w ciązy u lekarza - min 200 zł każda :D pewnie karmić piersią też nie chcesz no to mleko też kosztuje :D i butelki, smoczki... ale tak wracając- chwalisz się czy żalisz??? :D

ja pierdziele. kretynka!:):) słuchaj. ja lubie wydawac kase na ubrania, ładnie sie ubieram, chodze do pracy w eleganckich strojach a nie dzinsach. ale nie wydaje tyle co ty. mysle ze sciemniasz, zreszta ty nie masz na diecko z własnej głupoty i własnego egoizmu skoro tak rozpieprzasz kase i nie oszczedzasz. szkoda czasu na ten topik.

Gość 888gfgfgf
nie widziałam eleganckich ubrań za 50 zł, może jesteś elegancka ale chyba w swoim mniemaniu, jak kupuję ubranie to patrzę na fason, kolor, teksturę, takich ubrań w moim guście nie ma w tych cenach

Gość 888gfgfgf
mam sobie może kupić kurtkę ze skaju zamiast skóry, i będę wyglądac jak byle lachociąg