Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 120512

dlaczego faceci sie wycofują?

Polecane posty

Gość 120512

Witam wszystkich forumowiczów i forumowiczki. Zwracam się do was z pytaniem - pytanie kieruje do mężczyzn i kobiet również. Moja koleżanka miała ostatnio dziwną sytuację - podobał jej się facet, całkiem miły z resztą, sama widziałam jak wysyłali sobie tęskne spojrzenia. Jednak nagle wszystko nawaliło. On zaczął zachowywać się obojętnie. Co wy o tym sądzicie. Szkoda, że tak się stało, sama ją dopingowałam bo chciałam żeby sie udało. Niemniej trzeba dodać, że ona jest w poważnym związku i tamten facet o tym wie. Pytam bo ciekawa jestem czy da się jeszcze coś z tym zrobić, czy już wszytsko przepadło i najlepiej dac sobie spokój

Gość gdzie ten jebaka ?
A kto to może wiedzieć. Może koleś specjalnie w chuja leci, może się nią bawi, a może znalazł lepszą, a może jej nigdy nie chciał a tylko i wyłącznie podobała mu się wizualnie :)

Gość ja pierdoleeeee
skoro jest w powaznym zwiazku to po chuj sie bierze za innego? mało cipie ruchania z jednym?

Gość dfgdfgdfgdf
marzy sie jej 2 bolce poczuc

Gość 120512
związek ma powazny ale niefortunny. Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób na tego faceta. CZekamy z kolezanka na powazne wypowiedzi

Gość gdzie ten jebaka ?
U mnie jest wiele bardzo ładnych dziewczyn na które się często gapię, ale żadnej z nich bym nie chciał bo wiem że są jebnięte. Ale popatrzyć się na piękną dziewczynę można :)

Gość 120512
ehh jakbym chciala wziasc do buzi

Gość gdzie ten jebaka ?
:)

Gość Dasertyn
Jeśli facet się patrzy, to nie oznacza iż chciałby czegoś więcej. Mężczyźni mają zakodowany polowanie na kobiety i wzrok samoistnie kieruje się w ich stronę, szczególnie wtedy, gdy są ładne.

Gość helenkaaa
A teraz dziecko idz spakuj juz kredki i flamastry i wracaj do domu na obiad

Gość 120512
siedzimy razem przy kompie. Nie w swietlicy tylko u niej. Łzy wylewa. Wdg was nie ma juz ratunku??

Gość 120512
no i co z tego ze jest w powaznym zwiazku. Wszystko wskazuje na to ze wczesniej czy pozniej i tak sie rozstaną.... Cała ich trójka zna sie bardzo dobrze i ja też ich dobrze znam. Juz kilka lat. I miedzy moja kolezanka a tym facetem nigdy nic nie bylo, ale od pewnego czasu zblizyli sie do siebie i jakos tak cos da sie wyczuc miedzy nimi, no i ona sie troche w to zaangazowala emocjonalnie Tamten facet dawal jej subtelne sygnaly. Patrzyl na nia i dążył do tego zeby zostawac z nią sam na sam jak sie widzieli i nie bylo jej faceta. Ostatnio jak widzielismy sie wszyscy całą paczką, był unikający i wyraźnie widać było różnicę w zachowaniu. Sama jestem w glupiej sytuacji, juz nie wiem jak mamjej tlumaczyc ze z tego nic nie bedzie, ale ona jets uparta. ostatnio napisala do niego coś tam i nic nie odpisał. Śmieszne i oczywiste, a ona rozpacza.

Gość sfdfsdds
g yo nas obchodzi idz z tad szmatlawcu

Gość sfdfsdds
znalazł lepszą i twa kumpela poszła w odstawke

Gość 120512
myslalam ze to powazne forum ale widac sie pomylilam. ludzie naprawde tu wypisuja takie rzeczy!! nie wiem tak was gorszy ta historia!!!!!!!bo ona ma kogoś?jak się kłócą non stop i nie mogą zgodzić i jej facet jest narwany i ma bardzo ciezki charakter - to co ma zrobic - tkwić przy takim?

Gość 120512
raczej napewno nikogo nie znalazł.

Gość sfdfsdds
po co chodzi z takim facetem jak sie kłucą non stop ?

Gość aleksandrowna
moze milo mu bylo niewinnie poflirtowac... a moze doszedl do wniosku, ze to moze zajsc za daleko.. ze moze ona bedzie chciala przejsc do kolejnego etapu... i stad to wycofanie

Gość aleksandrowna
a autorka postu chyba pisze o sobie raczej, a nie o kolezance...

Gość nastepna idiot
Glupia babo rogi to przyprawiaj osoba rownym umyslowo tobie Cos ci nie pasi konczy sie zwiazek a nie szuka 3 za plecami jestes qrw....

Gość 120512
idiotyczna sytuacja mowie wam, Nie jasne ze o sobie nie piszę. Ja bym w zyciu czegoś takiego nie zrobiła. Myslicie ze tamten raczej sie juz wycofał czy bedzie dalej kontynuował przy najblizszej sposobności. Juz tak nie pouczajcie - o gorszych rzeczach sie czyta na kafe

Gość ljl
Nigdy nic nie jest tak oczywiste jak może sie wydawać. Zycie nas nieustannie zaskakuje. Jest nieprzewidywalne. Czlowiek bardzo czesto gubi sie w tym zyciu i dokonuje dziwnych wyborow. Wedlug mnie za wczesnie zeby tu cokolwiek prorokować. Nigdy nie wiemy tak do końca co siedzi w głowie drugiej osoby. Co innego się myśli Co innego czuje Co innego mówi A jeszcze co innego robi Ale gdzieś jest to wspólne spoiwo łączące te 3 rzeczy - i to jest właśnie to jak postrzegają nas ( nasze zachowania) inni czyli otoczenie , w którym funkcjonujemy. Jak jest z nami naprawdę wiemy tylko my - :-) także zycze powodzenia Twojej kolezance - pozdrawiam Basia W.

Gość ale jak
moze twoja kolezanka po prostu nie dala mu do zrozumienia ze moze sobie pozwolic na cos wiecej , skoro wiedzial o jej zwiazku to zapewne go to hamowało

Gość modee
mam podobnie. No wlasnie moze ktoś MI powie, jak takie zachowanie interpretować?

Gość 120512
to jest strasznie śmierdząca sprawa, oczywiście że mu dawała znaki i on jej również. Smierdząca sprawa bo chodzi o dziewczynę przyjaciela. Jak dla mnie niemożliwy związek - codziennie jej to powtarzam. Jakby ktoś pytał mamy skonczone 21 lat - to brzmi jak dzieciniada -więc uprzedzam z góry. Jestem w to dosyc zaangazowana - chcialabym jej pomoc wyleczyc sie z tego - bardzo duzo zawdzieczam mojej przyjaciolce i nie che zeby kompletnie sie skompromitowała - dlaczego chcialabym tu podyskutowac o tej sprawie jak ktos ma ochotę