Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hujon

moja dziewczyna chyba nie jest normalna

Polecane posty

Gość hujon

raz w miesiacu zawsze przed okres sie rozstajemy bo ona jest strasznie wredna, czepia sie wszystkiego , probuje ingerowac w moje zycie ukladac je . prawi mi morały jak powinienem zyc . najlepsze jest to ze sama duzo zeczy robi tak samo jak i tego juz nie widzi ze jest zle . wiele blachostek podnosi do bardzo wysokej rangi i wszystko jest zle . trwa to tydzien i wtedy zadne argumenty do niej nie docieraja , ma w glowie swoje nie prawdziwe historie i i je nadaje. nie jestesmy juz tacy młodzi 25 27 lat. teraz tez nie jestesmy razem. niekiedy mysle ze to moze ja jestem wtedy za malo wyrozumialy ale nie wiem kto by wytrzymał takie akcje , chyba jakis wielki pantoflarz a ja napewno do takich nie naleze . co mam o tym myslec

Gość proszeee
a testament spisales juz ?

Gość przytul ja wtedy
i po sprawie :classic_cool:

Gość Mertoro
Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować :)))

Gość Fan(g)tasia
po prostu nie kochasz jej i tyle, w okres i tak nie podupczysz a od tego ją najwyraźniej masz... :o

Gość hujon
mam trydny chrakter i ciezko mi jest niekiedy jak slysze takie rzeczy. łatwo mnie zprowokowac

Gość hujon
Fan(g)tasia to raczej nie jest tak

Prawie każda babka przed okresem tak się zachowuje. Problem polega na tym że w większości przypadków nie zdają sobie sprawy jaki są nieznośne. Ja też tak mam ale staram się nad tym panować a narzeczony w tych dniach stara się mnie dodatkowo nie drażnić.

Gość Fan(g)tasia
gdybyś ją kochał to byś takich jazd nie robił - jakie rozstanie??? jesteś egoistą i myślisz tylko o sobie trochę wyrozumiałości no chyba że ona też cię nie kocha...

Gość Fan(g)tasia
jak hormony szaleją to nic na to nie poradzisz, wiem bo sama ze sobą nie mogłam wytrzymać ale najbardziej mnie rozwala ich rozstawanie się w tych dniach :o może niech spróbuje zażywać tabletki anty, one regulują poziom hormonów ale nie, najlepiej uciekać od problemów zamiast je rozwiązywać - wspólnie :o

Gość co zrób jej dzieciaka i po 9
miesiącach jak urodzi ucieknij, bo się zacznie na nowo, albo z biegu zrób drugiego, to co że zyskasz miano dziecioroba, ale nie będzie miała cioty i będzie do życia....

Gość Nauczycielka dobra rada
Gdy Tobie z penisa miala leciec krew przez tydzien tez bys chodzil wnerwiony :D

Gość Nauczycielka dobra rada
Gdyby ;P

Gość hujon
tez glupio mi troche ze sie rozstajemy z takich powodów. zazwyczaj nie zdaje sobie sprawy z tego ze to przez hormony (zapominam o tym) a wtedy dzialaja emocje

Gość hujon
od slowa do słowy i robi sie jazda , zauwazyłem nawet ze ona nie zdaje sobie sprawy z tego co mówila

Gość hujon
mam mocny harakter i ciezko mi siedziec cicho ze spuszczoną glowa jak ona gada jakies zmyslone rzeczy o mnie. dzieki za wypowiedzi . zastanawialem sie co wogole mam myslec na ten temat

Gość hujon
Fan(g)tasia piszesz ze nie MOGLAS z soba wytrzymac a teraz jest juz lepiej ?

Gość eksy
zacznij od siebie potem mozesz pogadac z dziewczyna

Gość kocham weekendy
ja tez wariuje w tych dniach. ciezko ze mna wytrzymac ale sama nie zdaje sobie sprawy z tego ze zachowuje sie inaczej. moj facet ma na mnie wtedy swoje sposoby. i zamiast oceniac swoja dziewczyne albo sie na niej wyzywac wtedy kiedy moze ona Cie wlasnie potrzebuje najbardziej to przegiecie. zamiast tego zacznij, brzydko powiem "eksperymentowac" i szukac swojego sposobu na jej humorki jest ma PMS. Postaraj sie troche to znajdziesz i bedzie po klopocie

Gość Fan(g)tasia
lepiej ale ja brałam tabletki anty i pomogło

Gość ja tam wiem ze to anemia!ja ja
a ja biore w te dni tabletki uspokajajace...zreszta w czasie ciazy tez bedzie nie do zycia wiec uciekaj od niej jak najdalej

Gość dla ciebie autorze mam
jako kobieta bardzo prostą ale i bardzo męską możliwość wyboru: rozstać się nią i mieć spokój albo być z nią i znosić ją lub też "odwdzięczać" się jej tym samym. Myślisz że ktoś ci tu coś jeszcze zaproponuje ?

Gość przytul ja wtedy
jak nie przytulanko, to dobry seksik i bedzie spokoj :-D

Gość hujon
nie szukam tu porady , chcialem sie dowiedziec co wy kobiety myslicie o tym . teraz juz wiem ze duzo zalezy tez odemnie . a "ględzenie" mojej dziewczyny wcale nie jest jej glupim widzimisie

Gość oq wtrace sie znowu
Co za bzdura. To nie jest sprawa okresu. Widac ze jest wredna i co jakis czas to sie ujawnia. Znajdz sobie inna albo cierp i nie narzekaj skoro chcesz z nia byc.

masz pecha i głupią niekumatą dziewczynę, W każdej babskiej gazecie można wyczytać z tysiąc powodów jak być normalnym w "tych dniach". Wskazana wizyta u ginekologa i przebadanie pod kątem mięsniaków w macicy. Amen, alleluja i do przodu!

Gość przytul ja wtedy
odezwal sie facet, ktore bladego pojecia nie ma bmblondyn co polecasz na wahania hormonalne?