Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hujon

moja dziewczyna chyba nie jest normalna

Polecane posty

Gość przytul ja wtedy
Kaliban drugi meski znawca:-D jak laska bedzie miala mdlosci, wymioty i pogorszony, zmienny nastroj w trakcie ciazy koniecznie rzucic!!!

przytul ja wtedy => Jak w przypływie szału wywołanego brzęczeniem facet zbije kobiecie mordę tam ma paść na kolana i podziękować. Nic nie jest wytłumaczeniem dla agresji, a jeśli jest po całości spuśćmy bestie z łańcucha. Jest równouprawnienie, wolność seksualna, dziewice, wyginęły, kobiety niszczą mężczyzn i jeszcze tej płci niby jakieś się przywileje należą. Niedoczekanie... I Zgodzę się, jeśli żona w ciąży jest suką, powinna szybko przestać być żoną 🖐️

Gość bojabojaboja
Każda baba ma takie jazdy, ale żadna mając zdrowy rozsądek nie oczekuje, że ktoś będzie to znosił i jeszcze się starał łagodzić. Bez przesady. Też czasem nad sobą nie panuję i wygaduję bzdury. Ale potrafię się przyznać do błędu i załagodzić sytuację. A jak to się dzieje, że wracacie do siebie? Bo z tego co napisałeś Ty obstajesz przy swoim, więc co, ona przeprasza w końcu, czy tak po prostu zapominacie o sprawie?

haha poczekaj az zajdzie z toba w ciaze to dopiero jest burza hormonow a tak na serio faceci maja swoje wielkie ego:P ale czasami moglbys ja zignorowac.To tylko zespol napiecia przedmiesiaczkowego:)i to naprawde nie jest od niej zalezne.A co ona Ci mowi jaks ie juz po akcji takiej godzicie?