Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abraja

Podyskutujmy i poobgadujmy

Polecane posty

Czy ludzie bogaci zawsze uważaja sie za lepszych?

Gość aaaaaaaaaaasdaaaaaaaaa
tak

ja tez znam kilka przykładów najczęsciej moje znajome po powrotach z zagranicy zamawiaja wisky w barze mlecznym ze zdiwieniem na ustach...co? nie podajecie tutaj/ u nas w Anglii..... lub takie które sa juz wilkimi swiatowcami bo były w Londynie lub Hamburgu

w wiekszosci przypadkow tak jest, ze Ci, ktorzy sa kasiasci uwazaja sie za lepszych. ale znam dziewczyne, ktora pochodzi z zamoznej rodziny i nigdy nie uwazala sie za lepsza :) owszem zakupy robila w markowych sklepach, ale mysle, ze po prostu byla tak nauczona przez rodzicow... z wygladu zewnetrznego nie bylo widac, ze jest bogata, normalna dziewczyna :) ponad to bardzo lubila handlowac roznymi rzeczami (zaczelo sie w podstawowce na przerwach) choc ma kasy jak lodu czesto widze ja na straganikach gdzie sprzedaje rozne, rozniste przedmioty :) po prostu to lubi :) fajna z niej dziewczyna :)

Gość zazdrosicicie im hajsu i tyle
zaleosne poleczki:o

ja nie mam czego zadzrościc nie uwazam się jednak za lepsza tylko dlatego ze poszczęsliło mi sie bardziej od innych dlatego staram sie dzielic jak moge z tymi co potrzebuja

Gość czym ostatnio sie podzielilas?