Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny czy nie

Ślub 7 sierpnia, jaki garnitur dla Pana Młodego?

Polecane posty

Gość czarny czy nie

Czarny, czy raczej jasny? Uprzedzam, że beżowe nie podobają mi się, juz raczej szare...

Gość czarny czy nie
Białą.

Gość czarny czy nie
Zawsze podobał mi sie Pan Młody w czerni, ale może być ciepło, wręcz gorąco i nie chcę, żeby się gotował. Ponadto jest bardzo szczupły, więc może jednak jasne odcienie...?

Gość czarny czy nie
Miarka... niezły :) Tylko czy nie zbyt "zwyczajny" na ślub? Myślę, że do białej sukienki będzie pasował taki właśnie/ podobny odcień.

Gość czarny czy nie
Ale tak szczerze to naprawdę widzi mi sie ten garnitur :)

Ładna koszula ze spinkami i krawat i będzie wyglądał super.

Gość b.jvf,,h
moj 7 sierpnia bedzie miał szary ale jeszce nie kupilismy miarki propozycja jest w miare;P

Gość lokatka
ja tez na 7 sierpnia :) moj bedzie mial ciemniejszy garniak, jeszcze dokladnie nie wiemy jaki, ale tez nam sie podobaja czarne/ciemne garnitury :) ten garnitur co Miarka pokazala jest fajny, ale jakos nie widze w takim mojego Miska :P a poza tym jakos nie widze takiej szarosci i mojego ecru :P

Moss Bross- zaraz Cię tu zjadą, że Ci się kamizelki podobają;-)

Lokataka- mój do mojej sukni ivory ma garniak w kolorze ciemnej czekolady.

Gość esteeeeeee
Bez sensu tak doradzac nie znajac faceta, nie wiedzac w jakim kolorze mu najlepiej. Poza tym uwazam, ze facet powinien wybrac granitur sam, co najwyzej z Twoja pomoca.. najlepiej pojdzcie razem i niech twoj narzeczony poprzymiarza garniaki :) zobaczycie co sie wam podoba. mozesz zabrac ze soba skrawek materialu z twojej sukni zeby dobrac odpowiednio kolor :)

Gość ten czerwony jest boski
:D

Gość nie jestem stylistką
A i owszem, za popieranie obrusopodobnych etc. kamizelek grozi tu zimny prysznic ;) Co do koloru gajera - czarny lub antracytowy, gładki (bez prążków) garnitur zawsze będzie na miejscu. Do sukni o chłodnym odcieniu (białej) lepiej będzie pasował garnitur też zimny/neutralny (czyli właśnie antracytowy lub czarny).

mój narzeczony ma gładki czarny garnitur (ślub za 3tyg), miał być matowy ale akurat na jego rozmiar znaleźliśmy tylko lekko połyskujący. Właśnie też jest chudy i wysoki, więc i tak musieliśmy go dodatkowo oddawać do taliowania i zwężania. Do tego ma koszulę w kolorze mojej sukienki (jasna szara) i czarny wąski krawat.. Wygląda rewelacyjnie :) zwłaszcza z rozpiętą marynarką :) no i faktycznie - czarny garnitur to klasyka i elegancja i zawsze jest na miejscu.

Gość lokatka
tak miarka, kojarze jaki twoj mezczyzna ma garnitur, chyba na jakims zdjeciu sie przewinelo kiedys :) no i faktycznie do ecru/ivory pasuje braz :) ale mimo wszystko chyba bedziemy jednak stawiac na czern - a ostateczna decyzja i tak nalezy do mojego ;)

Gość a moze ktoś zapoda
Miarka a możesz pokazac mniej wiecej jaki garnitur ma Twoj men :) Tez mi sie podoba czekoladowy