Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gevar

Kant - wzięłaś już dzisiaj psychotropy?

Polecane posty

pewnie ze wybralam tattoo:D:D pokaze jak zrobie, juz kiedys pokazalm na kafe 🖐️

pupa w nocy lalo ale w dzien bylo bardzo cieplo Faktycznie w tym roku pogoda nie rozpieszcza nas

no to jak ja i kant to pustaczki to ja sie czuje zaszczycona mnie jak zawsze pomineli😭

Hehe ładnie Was ktoś podsumował, głupie suki. Jedyne co potraficie to napierdalać na kafe, co robicie - sracie, gotujcie obiad, rzygacie, robicie sobie jakiś jebany bananowy soczek. A chuj wam w dupe trolle.

Gość pauka yarka
to co dla ciebie jest przyjemnoscia, nie musi byc dla innych wiec przystopuj z tym chujem w dupe pedale:classic_cool: ps projekte jest slabe und bez polotu, nie wiem....2/10?

Gevar widac ze jestes projektem tego kafe i podkrecasz widownie:o cos kiepsko ci to wychodzi, facet ktory nie zna innych slow niz slowa niecenzurowane to dla mnie mneij niz zero 😭

Quicksand: Twoja stara to cie urodziła dla "prowo" i po to by sobie zrobić "projekt" :D

jutro ide do zoologika po zajeciach sie dowiedziec, bo nie mialam wczesniej czasu , dzisiaj robie sobie wolne od wszystkiego jednym slowem obijam sie jak tylko moge:D:D ale mysle ze wezme bojownika w kwadratowym akwarium a nie kule :D no i dzieki za rady

Gość gevar masz zespól toureterr'a
? pytanie retoryczne ,to idź do cyrku żeby ćie jako curiosum nie z tej ziemi pokazywali ,a od kant sie odwal (sosna)

Za całe akwa z wyposażeniem trochę zabulić można... Ale często są na allegro okazje - używane - bo komuś się znudziło... Zawsze warto przejrzeć...

Zespół Tourette'a jak już tępa dzido. I nie, nie mam 🖐️

Gość gevar ma zespól toureterr'a
kancik dla poniektórych osobników z watpliwym genomem nie istnieje pojecie ironii:)nie ma co odpisywać i tak nie ogarnia nic poza chlaniem i jebaniem to stanowi jego głowne wysublimowane pojecie używania zycia:)

Gość gevar ma zespól toureterr'a
jak go zwał tak go zwał ale diagnozę od razu złapałes ;widocznie już masz ją dawno postawioną nara tepy chuju

Kancik sliczne ale ja tylko chce jedna rybke i jakas jedna roslinke i to akwarium bedzie bardzo male, bo nie moge tzrymac w domu zwierzac, tak wiec rybka to beedzie mniejsze zlo:D no i czesto sie przeprowadzam wiec nie wiem jakbym taszczyla ze soba takie duze akwarium

Gość Gevar chłopie masz rację
Nienawidzę takich psychicznych szmat jak te. Pozdrawiam. 🖐️

Gość a kant pisze sobie pochlebne
opinie w pomaranczy :D

no i po co swoje zdjecie nam wklejasz?:D chcesz sie dowartosiowac? brzydki nie jestes, ale nie samym chlepbem czlowiek zyje, zmien troche teksty a wyjdziesz na ludzi:P czego ci zycze

TYlko i tak chyba glonojada powinnaś mieć z jednego... Możesz też kupić krewetkę czyszczącą - jest bardzo mała i śmiesznie łazi po całym akwa i czyści...

nie musze sobie sam wklejac, zwyczajnie mam od tego rzesze napalonych szmat

dzieki dziewczyny, musze sobie jakas ksiazke kupic o hodowli rybek bo nie wiem co ile sie czyszcie akwarium jak czesto sie karmi rybki no i martwi mnie temperatura, bo nie chcialabym kupowac pompki, grzalki i miec wiele kabli:o ale dla dobra rybki chyba tak zrobie jak bedzie trzeba

Gość jeeejee
gevar trzeba byc totalnym zjebem genetycznym zeby wrzucic na kafe swoje pseudo romantyczne zdjecie (mowie o tym na ktorym tarzasz sie ze swoim sadlem po podlodze) a nastepnie kozaczyc i udawac super maczomena na forum dla kobiet.

gej-maczo? coś ci się popierdoliło niezdrowo :D

Gość jeeejee
a gdzie tam widzisz slowo gej?

powiem tak .. przystojny, kudlate owlosienie bym jeszcze jakos zniosla:D ale tego jak sie wyraza o zgrozo! ale wydaje mi sie ze chce zablysnac i po prostu dobrze sie bawi na kafe:D 🖐️ nie taki diabel straszny ..

Gość Gevar jestes przystojny
Wygol te chaszcze na ciele i bedzie dobrze. :classic_cool:

acha dzieki 🖐️ kiedys mialam rybki ale juz nie pamietam co z czym sie jadlo:D

Jest taka roślina co się nazywa gałęzatka, i ona też częściowo filtruje akwa - to taka kulka... Bojowniki najlepiej czują się w wyskiej temperaturze chyba między 25 a 30 stopni, mogę sprawdzić... Wodę z reguły podmienia się co miesiąc - max. 1/3 na raz... Ale w mniejszych akwariach nieraz trzeba częściej. I podstawą jest nieprzekarmianie ryb - bo wtedy pokarm opada na dno i akwa się brudzi szybciej. Książkę powinnaś kupić, ale w necie idzie też znaleźć artykuły. I powinno się najpierw kupić akwa, wlać wodę odstaną wczesniej min dobę, włączyć urządzenia, i dopiero po ok. 3-5 dniach wprowadzać ryby

Gość gevar masz dywan na klatce
buahahhahaaahhaha:D:D