Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka555

Mam maly problem :-/

Polecane posty

Gość malenka555

Witajcie Mam male pytanko,... mam 24 latka i mam problem z moim cialem od calkiem niedawna... Jakis rok temu wazylam 41 kg (ze wzrostem160cm) teraz waze 56 kg i nadal tyje:( Wiem ze za malo rok temu wazylam...lecz teraz ja naprawde nic nie robie by dalej tyc,... juz nawet przestalam jesc sniadania i kolacje :( niemal sie calymi dniami glodze:( zamiast autobusem chodze na pieszo,... staram sie miec sporo ruchu,...zrezygnowalam ze slodyczy,...i nic :( Moje cialo rok temu (choc kosciste) wygladalo w miare fajnie,... no ale dzis jest okropnie zwisa mi brzuch,... na posladkach i udach mam okropne i wielkie az czerwone rozstepy... z rozmiaru 34 (xs) przeszlam na 38 (m) prosze doradzcie mi co robic by dalej nie tyc,...nie biore zadnych bialek ani zadnych wspomagaczy,... ta waga sama mnie "dopadla":( rozstepy idzie zakryc,...np spodenkami ale "oponki" na boczkach juz nie bardzo... Prosze o rozsadne odpowiedzi,... z gory dziekuje tym co odpisza :) pozdrawiam :)

waga jest w normie.głodowanie może zaszkodzić,jedynie ćwiczenia na brzuch typu brzuszki pomagają zdobyć płaski brzucha tyć raczej nie będziesz już,może twój organizm przed czymś się bronił i troszkę przybrałaś,naprawdę nie ma powodu do obaw!możesz sobie dla spokoju zrobić badanie krwi czy wszystko jest ok.