Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajlowiu

Czy przyznawac sie dziewczynie ze jestem prawiczkiem w wieku 30 lat

Polecane posty

Gość :)))))))))))))))))
ale kafe nie jest dobrą reprezentacją dla większości społeczeństwa. siedzę tu od roku i w życiu nie przypuszczałam, że tylu dziwnych ludków po świecie sie błąka. też długo dziewica byłam, ale dziewczynom to jakoś łatwiej sie wybacza ;)

Gość duszyczka rozyczka
a moje slonce jest troche mlodsze (24 latka) i tez nigdy nie spal z kobieta :) -nie wiem jakim cudem mu sie to udalo bo jest po prostu FANTASTYCZNY :) nigdy mi sie nie wydawalo ze takie rzeczy maja znaczenie ale musze przyznac ze mi lekko odbilo jak to uslyszalam..faktycznie jest cos fajnego w byciu pierwsza^^ i ta urocza minka jak mu to pierwsyz raz robilam po francusku..mimo ze sie zarzekal ze by tak kobiety nie ponizyl :P a po 5 sekundach juz uslyszlalam ze ma nadzieje ze to lubie :D

też się zdziwiłam, i to bardzo :) eh, naprawdę się cieszę, że taki facet mi się trafił ;))

ja tez bym się cieszyła. a jeeli kobiety na kafeterii wypowiadają się niepochlebnie o prawiczkach to tylko dlatego,że wiekszość prawiczków na kafe jest jakaś pokręcona i traktuje kobiety jak przedmiot

niestety albo i stety nie, i to od dłuższego czasu... jestem kilka lat młodsza od mojego faceta, a tzw 'doświadczenia' mam duużo więcej ;)

--korjonos 🖐️ "Podziękowałabyś też od razu gdyby sie przyznał. A tak przynajmniej zdąży poużywać zanim kłamstwo sie wyda." Widisz korjonos - przyzna się, nie przyzna...typa bez klasy poznaje się właśnie po takich wpisach jw. i wcale nie trzeba go o nic pytać, zeby mieć powód do podziękowania :D

Gość dssd
Ok, jesli facet jest przystojny, wygadany i w ogole naj, to prawictwo faktycznie moze byc fajne, romantyczne itd. Ale sa prawiczki o przecietnej urodzie. I to wlasnie tacy glownie sa prawiczkami. A wtedy juz nie jest tak fajnie, byc tą pierwsza.

hehe, mój do tych z pierwszych stron gazet nie należy, ale uroczy jest pod względem charakteru :)

Nie uważam, że się puszałam, lub puszczam... No cóż, niektórzy faceci mają skrzywiony światopogląd

"Ok, jesli facet jest przystojny, wygadany i w ogole naj, to prawictwo faktycznie moze byc fajne, romantyczne itd. Ale sa prawiczki o przecietnej urodzie. I to wlasnie tacy glownie sa prawiczkami. A wtedy juz nie jest tak fajnie, byc tą pierwsza." Dlaczego nie? skoro ona się decyduje iść z nim do łóżka to dla niej chyba nie jest przeciętnym prawiczkiem, tylko kimś wyjątkowym. Przynajmniej normalne kobiety tak robią...

A mężczyzna jak znajdzie dziewice to sie cieszy :p ;-) 🖐️:p

Gość duszyczka rozyczka
''Ok, jesli facet jest przystojny, wygadany i w ogole naj, to prawictwo faktycznie moze byc fajne, romantyczne itd. Ale sa prawiczki o przecietnej urodzie. I to wlasnie tacy glownie sa prawiczkami. A wtedy juz nie jest tak fajnie, byc tą pierwsza.'' Jesli sie z kims jest to raczej sie nie mysli o tej ukochanej osobie jako o kims przecietnym itp, moj ukochany moze nie ma wygladu modela ale mi sie podoba-do tego jest wlasnie cudowny z charakteru, problem prawiczkow na kafe nie jest z kobietami tylko z ich psychika;] jak kobieta wysmiewa mezczzyzne z takiego powodu to oznacza to kilka rzeczy: jest wredna,chce go ponizyc i nie kocha go, aczkolwiek watpie by cos takiego sie zdarzalo w uczuciowych zwiazkach-no chyba ze za ''partnerke'' ktos uwaza laske z imprezy z ktora byl na 3 randkach

Lepiej sie nie przynawać, bo jeszcze sie okaże, ze dziewczyna też na kafe pisze. Wiadomo jakie zdanie na temat prawiczków z kafe mają dziewczyny tu piszące :o

Gość Babcia Zycia
A ja bym chciała prawiczka. Bo są tak cudownie niewinnni. Naprawdę świetnie być tą pierwszą dla niego. Miałam okazje się przekonać.

a ja bym chciała właśnie kogoś niedoświadczone,bo sama taka jestem.fajnie by było być dla kogoś pierwszą.ale dla kogoś dla kogo to był wybór a nie brak okazji

Daj spokój looser, wiesz jak to jest naprawdę. Tutaj ci napiszą, że chcą prawiczka ale w prawdziwym świecie jest całkiem inaczej.

Gość Babcia Zycia
karjos Nie chcesz to nie wierz.

Nie jestem uprzedzony. Po prostu chciałem żeby autor wiedział jakie mogą być konsekwencje jego przyznania się. Oczywście moze się zdarzyć, że wszystko skończy sie pięknie i uroczo jak w bajce. Śmiem jednak twierdzić, że jest większe prawdopodobieństwo, iż skończy sie jak zwykle. Czyli źle :o

kobiet nie chcą prawiczków bo z nimi nie mają orgazmu :p 🖐️

jasne,gorsze bedą konsekwencje jak zacznie ściemniać w tak ważnej sprawie. jeśli by go jakaś wyśmiała to pewnie jakaś idiotka wiec nie ma co żałować.dziwi mnie takie namawianie,żeby oszukiwał dziewczynę.jasne,jeśli ta jego dziewczyna to jakaś laska z dyskoteki to żeby jej zaimponować to niech se gada co chce,ale normalnej dziewczyny która by z nim była nie powinien okłamywać. Jeśli oboje zangażują się w związek to takie coś nie bedzie miało znaczenia.ranyyy

Po co ma sobie już na starcie problemy robić? Nawet jeszcze nie wie czy cos z tego będzie. Jak będą szli do ślubu to może sie przyznać, że był prawiczkiem.

Gość do manianka
a duzo mialas partnerow przed swoim facetem?

Gość :)))))))))))))))))
napisałam "wybacza się dziewczynom" bo wg standardów kafe byłam cudakiem nie z tej ziemi bo na pierwszy raz zdecydowałam się mając 26 lat. już sie tu naczytałam kim jestem itd. (a nie były to komplementy) a mój facet zupełnie inaczej do tego podszedł. rozmową o seksie nie zaczyna się związku. to "wychodzi" w trakcie, gdy jest juz jakieś zaufanie między ludźmi. jakby mi na starcie facet się tak zareklamował to bym podziękowała ze względu na to, że na początku znajomości częstuje mnie takimi informacjami. dopiero gdybym nabrała zaufania i pokochała to odbiór tej informacji byłby zupełnie zupełnie inny

Gość Stary zdziwaczały walikoń
100% racja ^^^