Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak zyskac to

jak zyskać pewność siebie?!!

Polecane posty

Gość no jak zyskac to

No właśnie w tym kwi mój problem. Wśród dobrych znajomych jestem w zasadzie pewna siebie, mogę rozmawiać o bzdruch itd Ale wśród obcych się stresuje. Nawet jak idę z dobrą koleżanką i spotykamy jej dobrą koleżankę, to ja nic nie mówię, bo nie wiem co. Kiedy facet powie mi, że jestem ładna bądz mu się podobam, uważam, że to żart, przeciez tyle jest pięknych dziewczyn, a ja taka zwykła i normalna dziewczyna mam mu się akurat podobać. Może to brak zainteresowań? Czymś tam każdy się interesuje... Jeśli chodzi o wygląd to wiadomo, można codziennie dbać o siebie. zaczęłam ćwiczyć aby schudnąć 5kg, bo chcę chociaż być bardzo szczupła. zapisałam się do fryzjera, no ale uważam, że twarz mam zwyczajną, no jak się pomaluje to wyglądam całkiem OK, ale nie jestem ładna. Gdybym była bardziej rozmowna, wygana. Lubię rozmawiać, ale z obcymi nie wiem jakie tematy wymyślać......

Gość chlopaczek
masz ten sam problem co ja nei wiem jak to zmienic mzoe czesciej wychodzic do ludzi ?

Gość no jak zyskac to
mam duzy kontakt z ludzmi własnie.... a jak chodzi o randki to w ogole katastrofa, zachowuje sie jak idiotka.

Gość cukierkowy smerf
wyłonanizuj sie odkurzaczem to ci sie lepiej zrobi

tez mam ten problem :( wśród "swoich" jest ok ale juz z innymi jest całkiem inaczej :(

Gość kafeteryjny szpieg
yyyyy ale macie problem

Gość no jak zyskac to
czyli widac, ze duzo osób ma ten problem. A Ci którzy jego nie mają, może nam doradzą?! :)

Hehe, pomyślcie, że jesteście sympatyczni (tak wnioskuję) i każdy normalny człowiek chętnie posłucha, co macie do powiedzenia :)