Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozkoszny anioł 1988

SEKS bez miłości. Jak powinien wyglądać ?????????????

Polecane posty

Niby seks bez uczuć jest częsty ale czy udany ? Ja sobie nie wyobrażam przypadkowego seksu bez miłosnych wyznań , głębokiego patrzenia sobie w oczy , namiętnych pocałunków itp ... To nie miałoby sensu wtedy. Gdy kiedyś zbajerowałem swoją koleżankę to robiłem to z nia tak jak z ukochaną :) Gra wstępna ... czułe słówka ... pieszczoty całego ciała .... różne pozycje ... przerywanie stosunku itd itd ... Wada była taka że podkochiwała sie póxniej ale szybko ją zniechęciłem póxniej i dalej się lubimy jako przyjaciele. Robimy to razem jak Romeo i Julia ale nie dopuszczamy prawdziwej miłości do siebie ;) Da się :D

Gość mikkka,,,
o czym ty pizdzisz :o

ja też nie wyobrażam sobie seksu bez miłości u facetów to rzadka cecha :P

Gość mikkka,,,
ołłłłł fu.ckk ale sie wczuł :o

Gość sek bez miłosc
poznasz po tym ze facet traktuje cie jak szmata od podłogi

"Ja sobie nie wyobrażam przypadkowego seksu bez miłosnych wyznań " tak to przyjęłam,że nie wyobrażasz sobie seksu bez miłości a Tobie chodziło po prostu o romantyczny seks :D wybacz,nie czytałam dokładnie,bo i po co jak to nie jest takie ważne :D kocurek to Twój stary :classic_cool:

kobiety o wiek sie nie pyta :P:P:P mam tyle lat ile ma ich mój język i troche więcej niż moje zęby :classic_cool: Mintaja - heloł 🖐️ i spieprzaj :classic_cool: ja juz wymiękam,jestem niewyspana i szkoła mnie zmęczyła psychicznie (dzisiaj środa brrrr:O) a Ty mi jeszcze do ksiązek każesz iść :( a wiesz Ty co,sama sobie idź jak jesteś taka mądra :( :classic_cool: ja jeszcze byłam u fryzjera więc nie siedziałam dzisiaj prawie na kafe :D

Gość hhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmm
jak bez milosci to ja wole wibrator i jazdaaaaaaaaaa

Milky Ty tu mi bez wulgaryzmów, no! :classic_cool: ja sie wyspałam, w szkole nie byłam itd .... Milky widzę ze zaniedbujesz kafe :D

Gość ja sobie wyobrazam
ja sobie wyobrazam taki seks bez milosci, zobowiazan, jestem kobieta i mysle ze da sie;)

Gość kordut
seks ze znajomą, seks po raz pierwszy ze świeżo zapoznaną kobietą na imprezie .... itd. najczęściej to nie wychodzi i nic z tego , dopiero po pewnym czasie to tak, trzeba się trochę poznać, powąchać i polubić i jak kobiety powiadają są potrzebne te 'motylki' :) nie jesteśmy na szczęście zwierzętami aby po 15 minutach znajomości się rzucać na kobietę nawet za jej zgodą , nawet idąc do prostytutki nie wychodzi ale zapłacić kobiecie trzeba

Gość Dewercjusz0871
ja sobie wyobrazam - a jak czesto to sobie wyobrazasz i co, podczas owego wyobrazania sobie, robisz? ;)

no wiesz?! jak tak można,opuszczac szkołe?! to skandal :classic_cool: eee tam,to niby są wulgaryzmy? :D własnie nadrabiam zaległości :P:P:P