Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozkoszny anioł 1988

milky way wejdź tu do mnie ..............................

Polecane posty

mokra nie jestem,ale za to głębsza niż ocean (bo jak galaktyka,bezkresny wszechświat) i gorąca jak czekolada :P

Gość Hani
Olka kafeterniana piczko, odmienia się aniele nie aniołu

olka -- jeszcze zobaczysz mnie nagiego przed sobą z wielką sterczącą pałeczką :) ZApewniam cię ! Byłabyś głupia gdybyś nie chciała ze mną tego zrobić. Czy jestem narcyzem ? Nie , jestem świadom swoich atutów łózkowych ;)

Ciasna też jesteś ? - a tego to ja nie wiem :P hmmm na razie pewnie tak

Gość Hani
rozkoszny, sperma ci sie mózg rzuciła prawiku

Gość do milky way
szkoda, że nie jesteś mokra, ale rozkoszny anioł na pewno tę wilgoć wywoła u Ciebie ;) :classic_cool:

do Hani..czy jakoś tam i aniele i aniołu jest poprawną formą-sprawdz, a potem pouczaj, pa

przegrałam życie -- nie zgubi mnie ;) Nie jestem przemądrzały tylko świadomy tego co mam ;) W łózku nie do zastąpienia :) Wiem że masz ochotę się przekonać :D Skąd jesteś kociak ?

prędzej sama to zrobie :classic_cool: anioł mnie ani troche nie rusza wole diabeła :classic_cool:

milky ... może w końcu się zapomnisz i wygadasz :D przegrałam życie -- ostrożny wolę być. Mam jedną koleżankę z którą mógłbym to robić ale się nie skuszę bo znając ją zakocha się. Wiesz jak to jest z kobietami :D A inne mogą rozgadać albo coś ... kochanek szukam z dala odtąd gdzie mieszkam :D

czy ja wiem czy takim fajnym? troszke niedorobionym :classic_cool: powiedziałabym,ile mam lat,gdyby nie taka jedna drobna rzecz...jak sie nie domyślisz jaka to sie nie dowiesz :P

przegrałam życie -- nie muszę się pogodzić ;) Mogę mieć którą chcę ale nie chcę bo zawsze jest ryzyko. Ciebie też mogę mieć malutka ;) Na skinienie paluszkiem usiądziesz na mnie ;) Zdejmnij bluzeczkę , popieszczę cię języczkiem :)