Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baguettte

Krzywe cycki

Polecane posty

Gość baguettte

Hmm... nie to zeby to byl wielki kompleks...ale mam krzywe cycki, roznica jakis 1 rozmiar... ale ok juz sie przyzwyczailam i zaakceptowalam. Wiem, ze nie ma ludzi idealnych ale... Chcialbym sie dowiedziec co mysla na ten temat faceci. Czy zdarzylo sie wam miec kobiete z krzywymi piersiami? Czy wplywa to na atrakcyjnosc kobiety? nie wiem czy nie powtarzam tematu, jak tak to sory :) piszcie.

mowiac szczerze to neiwidzialem kobiety z krzywymi cyckami naprawde ale napewno by mi to nieprzeszkadzalo. a mogla bys wstawic fotke ich bo jestem bardzo ciekawy oczywiscie jak mozesz

Gość baguettte
heheh, moze innym razem... no wlasnie... moze krzywe cycki to unikat albo nie zwrociles uwagi... hmmm tej roznicy chyba nie da sie nie zauwazyc... chcialabym jednak zeby tak nie bylo ;P

a jak jestes w staniku albo w ubraniu to tez widac ta roznice

Gość baguettte
Najbardziej widac bez stanika... a w staniku i w ubraniu jest ok... tzn nie widac az tak, w oczy sie nie rzuca, przynajmniej ja tak mysle.

aha to niejest tak zle. ale naprawde mi by to nieprzeszkadzalo ze masz krzywe to moze pokaz w staniku je :) bo przeciez jak bym Cie kochal to nie tylko twoj biust ale Ciebei cala wiec by mi to nieprzeszkadzalo

Gość baguettte
Wlasnie liczylam na takie podejscie facetow do tematu. Mankamenty urody ukochanego faceta (o ile jakies posiada) na pewno bylyby zaakceptowane lub niezauwazone, w koncu sie ta osobe KOCHA... Chodzi o to czy taki facet nie wezmie mnie za jakis wybryk natury, wiadomo ze symetrycznosc jest postrzegana jako atrakcyjna, a niesymetrycznosc jako cos dziwnego... po prostu juz mialam tak kiedys ze koles mi powiedzial " a ty masz krzywe cycki, prawda?" (wiem, obled, ale tak bylo) i od tej pory tak mysle, czy to jest jakis wielki problem?

jak dlamnie zaden naprawde przeciez masz inne sliczne zeczy a nietylko wady a moim zdaniem to niejest zadna wada tylko nawet moze by zaleta pod jakims wzgledem i napewno jak bym zobaczyl to bym tak niepowiedzial. rownie dobrze tez moge powiedziec ze mam maly problem zczyms jesli chcesz wiedziec jaki i wogole chcesz jeszcze gadac

Gość baguettte
Hm... dzentelmen by pewnie nic nie powiedzial...ale co by sobie pomyslal to jest zagadka hehehe Masz problem? Jaki?

nieiwem czy napsiac troszke sie wstydze tutaj masz moze gg albo meila to tam CI napsize i pogadamy sobie prywatnie

Gość baguettte
ok, to podaj gg, a myslisz ze bede w stanie pomóc?

Gość baguettte
Chłopcy pisać! ale już ;) a może powinnam to skierować na inne forum heh

Gość baguettte
...bo mi nie działa w tym momencie, sorki... to może tu napisz? :)

woel na gg :) a Tobie jak ju zlepiej po rozmowie ju ztaksi enieprzejmuejsz ze masz takie a nie inne piersi

Gość baguettte
lepiej mi nie jest... bo tylko jedna osoba napisała, czyli TY, a to nie jest niestety ogół, ale może ktoś jeszcze napisze :D heh

Gość baguettte
ale gdyby to było ogólną prawdą co piszesz, to by było fajnie, wiec jako facet pomogłeś :D dzieki

Gość baguettte
a jakie to ma znaczenie... wiecej niz 20 mniej niz 30 :)

to co napsialem to naprawde bylo prawda i to szczera prawda. tylko wlasnei chcialbym jeszcze je zoabczyc jak wygladaja to wiecej bym napsial

Gość baguettte
To fajnie, ze prawda, bo o to tu chodzi :)... bedziesz musial mi uwierzyc na słowo ;)