Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihkmbjgyu

Klub Szalonych Dziewic

Polecane posty

Gość ihkmbjgyu

oglądacie? co sadzicie o tym serialu?

Gość mikkka,,,
nie oglądam, nie podoba mi sie ten serial

ja oglądam,nie jest jakiś super,ale oglądam.zdecydowanie bardziej podoba mi sie usta usta:)

Gość Helena Wondraczkowa
Takie sranie w banie. Nie jest to ani śmieszne, ani ciekawe. Dziewice to też nie są :D

Gość ładnie ładnie :P
ja lubię ten serial :)

Gość ihkmbjgyu
heh ja tez lubie wiadomo ze przedstawia troszke widealizowany swiat

oglądam, czasem jest śmieszny, ogólnie lekko poprowadzony, odprężający a teraz kolejne usta usta sobie obejrzę :) tylko najpierw pazurki na beżowo

Gość Pani Bovary
Nie lubie tego serialu. Jest nudny jak kazda z grajacych tam aktorek. A najbardziej nie lubie roli Dereszowskiej (chociaz ja lubie). Taka niby wyzwolona, niezalezna, przebojowa, bogata, a nie wie naprawde czego chce. Naciagane to wszystko, nie ma takiej przyjazni. Nie ma bata zeby 4 laski spotykaly sie co chwile bo na to w zyciu codziennym nie ma czasu po prostu. Wole usta usta tam chociaz mozna sie posmiac.

Gość ihkmbjgyu
wiadomo, jasne ze nie było by mozliwe zeby 4 laski sie co chwile spotykaly tam wszystko jest wyidealizowane, niby maja problemy ale wszystko pięknie sie układa, wszyscy maja piękne mieszkania,prace,samochody

Gość wszystko fajnie aleee
Czy Wy byscie chcialy zeby Wam serialu pokazali "samo zycie" , czyli ze im sie nie powodzi, maja zapyziale mieszkania, nie maja na nic czasu, za zatyrane, zmeczone , czy wtedy byloby to wiarygodne ? Taka jest rola serialu, ze ma byc naciagany, wyidealizowany i zwykle bohaterowie maja super fury, swietne prace i eleganckie mieszkania, wstaja w makijazu i zawsze maja zrobiona nienaganna fryzure ;) . To tak jakbysmy od reklamy proszku do prania oczekiwaly, ze w reklamowce pokaza nam caly proces prania i tego jak to sie stalo, ze skarpety staly sie sniezno biale ;) .