Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia kasia kasia kasia to ja

dziewczyny macie cellulit?

Polecane posty

ja jestem normalnych rozmiarow, normalna waga, niby wszystko ok ale mam cellulit z tylu na udach i na posladkach i wstydze sie tego latem. teraz zaczyna sie robic cieplo, myslicie ze mozna chodzic w krotkich spodenkach majac cellulit? zwracacie nato bardzo uwage?

to obrzydliwie wygląda :-o zwłaszcza jeśli taki defekt ma młoda dziewczyna :-o no cóż... jestes sama sobie winna :)

Gość Wolvfram
Kasia w krótkich spodenkach , będziesz wytykana paluchami , to pewne :) a dlaczego nie w spódnicy ?

ja nie mam a urodziłam dziecko, ale cała ciążę dbałam o swoje ciało

nie chce zeby to jakos glupio zabrzmialo, ale uwazam sie za zgrabna, mam 170cm i 55kg i nie widze swojej winy w tym ze mam cellulit, a mam go odkad pamietam i caly czas go ukrywalam pod dlugimi spodniami, ale nie chce sie tak meczyc latem. niby mowi sie ze wiekszosc dziewczyn ma z tym problem, ale ja jakos tego nie widze u innych tylko u siebie.

Gość mikkka,,,
a ja waze 46 kg i mam celulit i to dosc mocny :o musze zaczac cwiczyc bo jestem zalamana :(

Gość ja mam włosy w dupie

Nie martw się , ja też mam cellulit . Mam dopiero 16 lat i waże 48 przy 165cm. Odżywiam się bardzo dobrze i jestem cały czas w ruchu , a mam . Sama nie wiem czemu, ale noszę spodenki nawet spódniczki chociaż się tego wstydzę . I mam wrażenie ,ze wszyscy się na mnie patrzą . Niektóre dziewczyny znów nie mają wgl . Nie wiem od czego to zależy , od skóry..?! ;/