Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały odkrywca

PARA ROKU!!! módlmy się żeby nie mieli dzieci

Polecane posty

Gość mały odkrywca

:O nie dość że poglądy mają prawie te same to jeszcze dostrzegam pewne podobieństwo fizyczne:O:O:O:O:O No ale to w końcu ich życie. Ja już się rozbulwersowałam i mogę wracać do swoich spraw:)

Gość niewidoma
Myślisz o Cejrowskim i Najfeld???

Gość mały odkrywca
niewidoma czytasz mi w myślach:D

Gość niewidoma
mam ten dar:P Pamiętam jak kiedys oglądałam wywiad Cejrowskiego i Najfeld i pomyślałam wtedy, że oni to pasowaliby do siebie :P dzisiaj o mało z krzesła nie spadłam jak przeczytałam, że się pobrali:D

Gość mały odkrywca
Ty, może faktycznie masz jakieś trzecie oko? w sumie to pasują do siebie idealnie;) Oby jak najdłużej ze sobą wytrzymali

czytałem o tych dwóch dziwolągach na wirtualnej polsce, komentarze są tak koszmarne.........a swoją drogą Cejrowski jest Kaszebe jak ja, ale, że aż tak głupi, że wstyd Kaszubom przynosi

Gość kkasssjgh
a ch..ci do tego kto z kim i jkaie maja poglady! obys ty sie nie rozmnozyl/la bo Przeeglupi jestes!!!!!

Gość niewidoma
Będą mieli dużo dzieci, tacy przeciwnicy antykoncepcji, chyba, że będą próbowali udowodnic wyższośc kalendarzyka małżenskiego:)

Gość kkasssjgh
blondyn ogladales CHOC 1 PROGRAM CEJROWSKIEGO??????jak nie,to nie wiesz jaki to MADRY GOSC... nie to co 75% reszty Polaczkow :O

Gość kkasssjgh
ja stosuje kalendarzyk i jakos w ciaze nie zachodze;) ponadto nie biore pigul,to i nie tyje jak reszta BAB!:)Grube swinie z was,a ja waze 50 kg przy 173 cm...PROSIAKI

Gość niewidoma
Ta Najfeld to jest całkiem inteligentna, choc w wielu kwestiach się z nią nie zgadzam, ale Cejrowski- uparty Kaszub :P w ogóle nie nadaje się do dyskusji, nie wie co to kompromis, przerywa innym wypowiedzi, a sam się oburza jak ktos mu przerwie...

Gość widoma nie
az dajcie im spokoj,super ludzie,madrzy,pobozni,co wam do tego? Niech beda szczesliwi,a jak jestescie sfrustrowani to do psychologa radze sie udac :D

Gość mały odkrywca
kkasssjgh nie wiem czy zauważyłaś ale ty też jesteś Polaczkiem. Najłatwiej w swoje gniazdo srać:O I przeczytaj dokładnie moje wypowiedzi a nie, rzucasz się jak pchła po majtach a nawet nie masz o co:O

Gość niewidoma
Raczej oglądanie jego programów nie przynosi zbyt wielu korzyści, mimo, że "to taki mądry człowiek"... bo w późniejszej części wiadomosci wyzywasz innych od grubych świń.... katolicka miłośc i tolerancja?

oglądałem i to bardzo dużo włącznie z WC Kwadrans, gdzie czasem uważałem kompletnego pomyleńca, ale natomiast reportarze podróżnicze są znakomite, i powinien się tym zajmować bo jest w tym znakomity.....

Gość przelotem
a ja im życzę szczęśliwego i dobrego życia oraz tyle dzieci ile zdołają mądrze kochać i dobrze wychować

Gość inteligencji im nie mozna
odmowic natomiast nie zgadam sie z wieloma ich poglądami .. grunt, że do siebie pasują:P

ciekawa jestem, jak dlugo ze soba wytrzymaja ze swoim brakiem tolerancji i niezdolnoscia do kompromisow. Jak myslicie, ktore bedzie musialo pierwsze peknac? No i zobaczymy, czy Pan WC jest jeszcze zdolny do splodzenia potomstwa i ile mu tego wyjdzie? Jest madrym facetem, ale odrzuca ludzi od siebie totalnym brakiem zrozumienia dla innych ludzi i brakiem kultury.

Gość widoma nie
niewidoma oraz odkrywca-dajcie spokoj,bo sami tutaj jątrzycie,niby nic,a podsycacie teamt! Spadajcie stad.. ZGADZAM SIE Z PRZELOTEM!!!

Gość bleableabl;e
a niech rodzą i beda razem?? wkurza was to sfrustrowane POLACZKI????????????????????????????????????

Gość niewidoma
a dlaczego ja niby podsycam temat??? mam prawo się wypowiedziec, przeciez napsiałam ze Najfeld to wg mnie inteligentna kobieta mimo, że nie zgadzam się z nia w wielu sprawach??? czy ja pałam nienawiscią do nich i wyzywałam ich????

o ile dobrze pamiętam, to jest między nimi koszmarnie duża różnca wieku.......tą panią pamiętam z programów Warto Rozmawiać, cos koszmarnego......

bleableabl;e a niech rodzą i beda razem?? wkurza was to sfrustrowane POLACZKI???????????????????????????????????? Hm, frustracja wyraza sie raczej w tej ilosci wykrzyknikow, nieprawda? :-P

Gość prawdaaa jestt taka, że
cejrowski to dno

Gość niewidoma
też życzę im szczęscia... czy napsiałam gdziesz ze zycze im cos złego???? to, że nie dokonca zgadzam sie z ich przekonaniami nie oznacza, że zycze im czegos złego

nie potrafię powiedzieć, czy Cejrowski nie był związany z tą panią co prowadzi program coś z Blondynką.....

Gość niewidoma
Beata Pawlikowska była jego żoną...ale unieważnił małżenstwo

No to chyba na szczescie dla Beaty Pawlikowskiej. To kobieta delikatna i pelna optymizmu, nie wyobrazam sobie jej z takim facetem, jak Cejrowski