Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia Gorzow Wlkp

Dziele pokój z bratem, mam już tego dość!

Polecane posty

Gość Kasia Gorzow Wlkp

Mam 17 lat moj brat ma 15 normalnie załamka mieszkamy w bloku w 2pokojowym mieszkankiu, w jednym pokoju ojciec z matka, w drugim, bardzo malym ja z bratem. Mam tego dosc, zero intymnosci, nie moge nikogo zaprosic, gnieździmy sie jak szczury, on po sobie nie sprząta, wszedzie zostawia po sobie odpadki,mi w nocy zimno on otwiera okno, bo jemu śmierdzi. Ja wole zeby smierdzialo niz zeby sie przeziebic. sama juz nie wiem co robic

Gość kolega z lawki 28
beda jaj jak kiedys pozlozy sie na ciebie podczas snu i cie zaplodni bedziesz wtedy miala nauczkę to kwestia czasu

Gość nooo ja mam 30 cm glonojada
mialam to samo...dobrze ze juz razem nie mieszkamy:)

Gość edssu
znam ten bol najgorsze jest to ze mamy pokoj blisko pokoju starych

Gość nooo ja mam 30 cm glonojada
w sumie moj brat nigdy nie otwieral okna, nawet jak smierdzialo od jego bakow:/udusic sie mozna bylo, a jak otwieralam okno to on zamykal...jak szlam spac wlaczal muzyke, jak rano spalam a on wstawal wczesniej tez dawalam muze tak glosno ze musialam wstac...

Gość effy.
dobrze że mój tata miał głowe na karku i przedzielił nam ten niewielki pokój na pół. Mam teraz mały pokoik, brat również ale swoje :)

Gość gość
W kawalerce sobie wydzieliłam mini garderobę właśnie parawanem dekoracyjnym. Do tego lustro na ścianę i ma się naprawdę funkcjonalną strefę. Sporo ciekawych wzorów znajdziesz na https://www.fototap.pl/parawany. Właśnie tam zamawiałam, doradzono mi, mnóstwo inspiracji. Myślałam nawet nad wstawieniem ścianki działowej, ale dobrze, że zrezygnowałam. Parawan dekoracyjny również się sprawdza.