Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana1516

szorskie, 'stwardniale' stopy;(

Polecane posty

Gość anana1516

witam. jak wiekszosc zakladajacych temat - mam problem. w sumie prawie od roku, jednakze zimą aż tak bardzo mi to nie przeszkadzalo. mam 20 lat, zawsze mialam piękne, wypielegnowane stopy z nienagannym pedicuire'm (czy aby tak to sie pisze?).. jednak od jakiegos czasu w okolicach duzych palcow i gornej czesci stopy ( o dziwo pięty nie) mam skore szorska, zgrubialą, moża wrecz wycinac ja nozyczkami do skorek;(.. stosuje szczoteczki typu 'pumeks', kremy zmiekczajace, namaczanie w cieplej wodzie z mydlem i nic:(. czy znacie jakies dobre sposoby zeby miec mieciutkie stopy? chodzi mi o jakies mazidła, lub moczenie w wodzie z cudownymi dodatkami.?

Gość zonia30
powinnaś się wybrać do lekarza. Często skóra stóp jest odzwierciedleniem naszego zdrowia. Zły tryb życia i niewłaściwe odżywianie wcale nie muszą objawiać się normalnie tuszą czy podkrążonymi oczami - często widać zmiany na języku lub właśnie stopach czy skórze. Zanim pójdziesz do lekarza polecam Ci serię kosmetyków Dr stopa FLosleku- mają tam świetny peeling enzymatyczny i jeszcze świetniejszy krem intensywnie nawilżający. Zrób min 4 minutowy peeling, posmaruj stopy a potem załóż na noc skarpety. Po kilku dniach zobaczysz dużą różnicę.