Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica pospolita

JESTEM DZIEWICĄ I NIECH MI KTOŚ WYTŁUMACZY

Polecane posty

Gość dziewica pospolita

jakim cudem ma mi wejść do kaśki męski członek skoro nie chce mi się tam zmieścić nawet dezodorant?

Gość co to jest "do kaśki"????

Gość dziewica pospolita
no to jest chyba oczywiste :O No i????

Gość dziewica pospolita
no chyba nie mam w tych okolicach zbyt wielu możliwości, prawda?

Gość 523452352
Nie wiem, jakoś wchodzi. Ja np. mam problemy z wkładaniem wibratora. Ba!! Czasami nawet z włożeniem tamponu!! A penis wchodzi zawsze bez problemu. JEst po prostu bardziej miękki, ma odpoedni kształt.... no ale zawsze wchodzi.

Gość dziewica pospolita
ale w tej wiki pisze że tam przy tej chorobie nic nie idzie włożyć, a mi palec i tampon wchodzą spokojnie, więc tego nie mam. Poza tym ja tam nie mam napiętych mięśni, tylko poprostu mało miejsca. Oki 523452352, mam nadzieję że masz rację, i że jakoś to będzie :)

Gość ania jjjaka
Ja wprawdzie włożę wibrator, ale mnie boli. Jest jakiś nieporęczny, za twardy, nie mogę go wkładać za głęboko. A z penisem jest zupełnie inaczej. Obojętnie jak się ułoży i jak głeboko wejdzie - nigdy nie boli. Penis bez bólu wchodzi nawet gdy jestem zupełnie sucha, co np. z tamponem jest dla mnie niewykonalne. Myślę że penis jest tak specjalnie "zaprojektowany" :) ma ergonomiczny kształ :) i zawsze wchodzi bez problemu i bez bólu.