Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIMI2222222222222222222

Zdrada i koniec??!!! Smutek ogarnal moje serce

Polecane posty

Gość smutasekkkk
aggie - no jak się okazuje, chyba raczej nie za dobrze go zna... :(

25 mam lat.Najlepsze lata zmarnowane.....

Gość smutasekkkk
ja 28... :(

ech no dobrze....może faktycznie bez sensu. Autorko po prostu strasznie Ci współczuję i życzę żeby Ci się ułożyło wszystko jakkolwiek to będzie żebyś była szczęśliwa jeszcze🌼.....

Nie wiem jak to bedzie ale dziekuje za te wszystkie slowa wsparcia...Dziekuje Teraz musze wlaczyc tel i zobaczyc czy juz ktos wie...

Aggie85 ma rację.Po tym wszystkim co razem przeszli powinni usiąśc i porozmawiac.A ona nie da mu dojśc do słowa,rodzina nic nie wie.Zamkneła się sama w domu przed całym światem to nic dziwnego,że sama się dołuje dodatkowo. KOBIETO weź z nim porozmawiaj.Nic tym nie tracisz,możesz tylko zyskac.Może wytrzymasz jego widok przez te pare chwil?Co ci szkodzi? Chyba juz gorzej byc nie może.

Gość wiki1006
kurcze ale faceci to świnie...musisz zadecydować czy będziesz w stanie po tym z nim żyć? bez wypominania? to trudne. Jesteś młoda więc jeszce niejedno przed Tobą

mowicie zeby porozmawiala ok ale za jakies nie wiem 2, 3 dni bo teraz jestes za bardzo zdenerwowana tym

Gość truskawaaaaa
tak malynka moze zyskac goscia ktory bzykal inną jak twoj no kurwa' laski same sie nie szanuja

Malynka nie wiem czy mam rację. Nie byłam w takiej sytuacji więc cięzko mi cokolwiek oceniać. To pierwsza myśli jaka przyszła mi do głowy, po prostu sprawy najlepiej załatwić spokojem...wszelkie.....ale nie wiem, po prostu nic już nie wiem, dla mnie to koszmar i nie potrafię się wstawić w położenie autorki

Gość dobrze mówi Malynka
usiądż z nim i porozmawiaj. Jeśli go naprawdę kochasz to chociaz z wielkim bólem, ale zdcrade wybaczysz - miłość ci wszystko wybaczy - czyz nie? Nie przekreślaj wszystkiegoTwieredzi że cie kocha - daj mu drugą szansę.

Gość xoxoxoooooooooooooo
Rany julek kobieto ! az mi serce peklo jak to przeczytałam ! tak mi przykro wiem, ze to Ci nie nie pomoze ! ale naprawde po prostu nie chce sie az wierzyc, ze takie rzeczy sie w zyciu zdarzaja cos okropnego;/ trzymaj sie cieplo i zycze podjecia jak najlepszej decyzji

Gość daj mu szanse
daj mu szanse kochasz go i dlatego to boli ale za parę miesiecy jak urodzi się wasz mały cudzik to wtedy zobaczysz ze dobrze zrobiłaś ze z nim zostałaś

Mama kazala mi mu wybaczyc!!!Jestem w szoku jest po jego stronie.Moja wlasna matka!!!

Gość szeri szeri lejdi
Odwołaj ślub. Daj czas... Jeśli za kilka miesięcy wszystko wróci do normy wtedy pomyślicie.

Od jutra wszystko odwoluje.Nie ma nad czym sie zastanawiac

To okropne, tydzień przed ślubem. Smutno mi kiedy stawiam się w Twojej sytuacji, ja bym nie zdołała wybaczyć, jak dla mnie wszystko byłoby stracone. Życzę Ci wytrwałości, z pewnością jeszcze długo będziesz to przeżywać. Aż ciężko cokolwiek doradzić :(

Gość daj mu szanse
daj mu szanse kochasz go i dlatego to boli ale za parę miesiecy jak urodzi się wasz mały cudzik to wtedy zobaczysz ze dobrze zrobiłaś ze z nim zostałaś

Mysle ze sluby i tak nie bedzie.Teraz musze sie tym zajac bo ludzie kupia prezenty itd.Przyjada a niektorzy sa z drugiego konca Polski...

Gość Fan(g)tasia
matka kazała wybaczyć????????????????? o kurwa, współczuję podwójnie........... :O:O:O

Gość dobrze mówi Malynka
prześpij temat i rano podejmij decyzje. Mama dobrze ci radzi. Pewnie jestem w wieku twojej mamy albo i starsza i troche wiem o zyciu. Tez dawno temu zostałam zdradzona. Nie zapomniałam, ale wybaczyłam. Każdy zasługuje na drugą sansę.

Gość Fan(g)tasia
a z debilem rozmawiałaś??? to on ma odwoływać...

Napisalam smsa... Odpisal ze bedzie czekal... to jakies chore. Dowiedzial sie o ciazy od mojej przyjaciolki Jutro sobie z nia porozmawiam..........!!!!

Gość Fan(g)tasia
ale przepraszam na co będzie czekał?????????????

w urzedzie ze jednak przyjde.To kurwa jakas pieprzona telenowela!!!?? Pier...jutro wszystko odwoluje...Przynajmniej moja rodzine..i znajomych..bedzie ciazko ale dam rade

Gość Fan(g)tasia
to niech czeka :D i niech sam sobie przyjdzie na ten ślub :D kretyn jakiś swoją rodzinę odwołaj a jego i jego rodzinę miej w dupie tak jak on ma ciebie

Gość MIMI22222222222222222222222222
Dzwonie juz od rana i odwolalam troche osob.To jest jakas masakra.....!!!!! Wszyscy sie pytaja czemu a ja sciema wale...