Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsdfsdfsdf

W koncu mam swoją miłość życia, ale..

Polecane posty

Gość sfsdfsdfsdf

ostatnio ciągle myśle o swoim byłym "chlopaku". w sumie z nim mam te najwazniejsze wspomnienia, pierwszy pocałunek, pierwszy seks.. Bardzo dlugo mi się pdoobał, był to pierwszy chlopak który spodobał mi się tak naprawdę. Mial wiele wad no ale kazdy je ma, po prostu nie ulozylo nam się, chyba ze wględu na odleglosc. BYła to moja pierwsza miłość. Ale to w sumie ja zerwalam z nim po prostu uciełam kontakt. TERaz jestem w związku z innym chlopakiem i jestem pewna ze to jest on moją drugą połówką. DLugo starałam się zeby mnie pokochał i w koncu udalo się. Jestem z nim bardzo szczęsliwa i sobie nie wyorbazam zebym mogla byc z innym. Jest wspanialym chlopakiem i chce byc z nim do konca zycia, chce aby byl ojcem naszych dzieci. Jakbym miala teraz wybierać to oczywiscie bez wahania wybralabym obecnego:) ale tutaj pojawa się problem dlaczego ostatnio ciagle mysle o tamtym? powinnam zapomnieć i tyle ale nie moge. Caly czas o nim mysle..czy ktos tez tak ma?;/

Gość matacz
tak po prostu jest wspomnienia czynia nas tym czym jestesmy

Gość swen widłobrody 28
dla mnie jestes złym podłym człowiekiem nie powinnas zyc, szkodzisz innym mam nadzieje,ze dzis w nocy wyzioniesz ducha, w kazdym razie bede sie o to modlił

Gość sfsdfsdfsdf
yy słucham?

Gość sfsdfsdfsdf
no tak 2,5 lata temu..na początku w ogole o nim nie mysslalam dopiero od niedawna tak mi zaprząta glowe.

ja tez tak mialam nie myslalam wgl o bylym a pozniej mnie cos naszlo i mysle teraz ale juz troche mniej powoli mi przechodzi ale snil mi sie dzisiaj boze!!!

Gość bardzozła
a czemu go rzuciłaś? daleko od siebie mieszkacie?

Gość sfsdfsdfsdf
Jak z nim bylam to jakos czulam ze nei chce z nim byc do konca swoich dni, poza tym popijał dosc czesto i wolalam uciekać niz sie z nim meczyc;/ no 300 km ale czesto bywalam w tamtych stronach ze wgledu na rodzine

teraz to nie wazne czy daleko czy blisko jak juz tyle czasu nie sa ze soba bedziesz go zawsze wspominac bo byl twoim pierwszym takie rzeczy pozostaja w czlowieku dlugi czas

Gość sfsdfsdfsdf
no w sumie masz racje ale zastanawia mnie dlaczego teraz mnie te wspomnienia dopadly.a bylo tak spokojnie;)

Gość sfsdfsdfsdf
Czy tez ktos byl w takiej sytuacji?

Gość bbbbbbbbbv
ja ciagle jestem w takiej sytuacji.. z moim obecnym chłopakiem jestem juz ok 9 miesiecy, wiem ze go kocham i ze bardziej wartosciowego nie znajde. ale czasami zdarza mi sie myslec o byłym , nawet dzis jak byłam w miescie to sie na niego natknełam..wogóle to dsziwne jakies było bo stał na czerwonym swietle a ja w tym momencie akurat przed pasy przechodziłam ..tak mnie zmieerzył oczami , usmiechnał sie i znowu wszstko wróciło

Gość sfsdfsdfsdf
ech ale to zycie jest;/