Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lakafkasrafka z warszafki

HALO! ODPOWIEDZI SZUKAM! POMOCY! HEJOO! :) ŻYCZLIWI!!!

Polecane posty

TYLKO PROSZĘ, NA POWAŻNIE: Byłam kilka dni temu (poniedziałek) w pubie, było fajnie, byłam z moją koleżanką, no i przyszedł tam chłopak ze swoim kolegą, na którego od razu zwróciłam uwagę i on na mnie chyba też, choć udawał,że mnie nie widzi. Gadałyśmy sobie z koleżanką, wygłupiałyśmy się, sączyłyśmy piwko, impreza zaczęła się rozkręcać (przyszła jakaś urodzinowa wiecha). W pewnym momencie on do mnie podszedł, zaproponował taniec, było bardzo miło, rozmawialiśmy bardzo zdrowo, ja też byłam zdrowa, żadnych macanek. Usiedliśmy, chłopak postawił mi piwo, co było bardzo miłe. Rozmawialiśmy, rozmawialiśmy, aż się zrobiło trochę późno i musiałam już iść, bo na drugi dzień do pracy. Gdy się zebrałyśmy poprosił mnie o numer, zwlekałam (tak jak trzeba ;) ) po czym numer podałam. Jak wchodziłam do domu dostałam od niego sms, że bardzo mu było miło mnie poznać. Wzięłam prysznic i odpisałam,że mnie również bylo fajnie. No i cisza. Facet się nie odzywa. CZEMU ?! PRZECIEŻ PIERWSZA SIĘ NIE ODEZWĘ!!! O CO CHODZI ? Podkreślam,że oboje byliśmy trzeźwi.

nie badz taka niecierpliwa, moze nie chce sie narzucać

Czemu miałby się narzucać ? :) Nie domyśla się,że na to tylko czekam ? :P

nie chce tego spier***ic, pokazac ze mu zalezy, ma jeszcze czas, wyluzuj kobieto

:) no właśnie, jestem tylko durną kobietą, która tak głupio na to patrzy.

Luidżi, czyli ta przerwa i cisza, a nie wiesz kucie żelaza póki gorące to takie normalne u facetów, tak ? :)

Luidżi..

czyli już się nie odezwie

moze sie rozmyślił? poznał inna dziewczyne? jest wiele teorii. wg mnie powinien jednak działać od razu