Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra_saran_012

'Kurdeeeee, noooo...!

Polecane posty

Gość siostra_saran_012

Źle i huj! kurwa mać, a myślałam że nareszcie poznałam gościa z którym mi wyjdzie....! A niech to wszystko... PIORUN strzeli! Wrr! -myslalem myslalem i nie wiem czy chce z kimkolwiek byc, widzisz ile ja mam czasu Pracujacy jestem -Eee... ale czy ktoś powiedział że ja mam z Tobą być? no ale skoro nie chcesz sie spotykać, to nie. Twoja sprawa, przykro mi. -Nie mowie ze nie chce sie spotykac -a sobota? Co z sobota? powiedz mi bo też mam swoje plany mów mi wszystko otwarcie, bo jakoś głupio troche... myślałam ciągle o co chodzi Ci.. -Chcesz to mozesz przyjechac na ognisko ja niczego nie odwoluje -ale to zalezy czy Ty chcesz - a chcę -wszystko było ładnie, pięknie fajnie, aż do momentu aż się spotkaliśmy... nie spodobałam ci sie pewno -Nie to nie to -Poprostu ja nie mam czasu na zycie prywatne poprostu -Chciałabym poprostu kumplować się tak jak było na początku, pisać, pośmiać się troszkę, powygłupiać itp. nic więcej nie chcę, naprawdę -Nie unikam cie i nie mam nikogo na oku No dobrze -Kumam kumam to bedziesz w sobote tak? -więc jak będziesz miał czas to sie odezwij do mnie chociaz smska napisz. będzie mi bardzo miło. jeśli ty chcesz to przyjadę, nie chcę się wpraszać, no wiesz. chciałabym Cie jeszcze zobaczyć i poznać. - No przeciez mowie ci ze aktualna sobota -a pno ja chcę, bardzo chcę, no przecież mówie... -to widzimy sie w sobote -To ja lece padniety na pysk jestem ok? -no dobrze, to życze Ci jutro miłego dnia w pracy, oby CI szybko minął :) dobranoć -dobranoc :) a zaraz mnie huuuj strzelii! Madafrajer! Czemu mi nie wychodzi nic... Wrrrr!!! uwiodę go w tą sobote, uwiode, ubiore się seksi na to ognisko, koszule w kratke buty na obcasie i leginsy czarne lśniące. Będe robić ,,oczy kota ze shreka' będę mówiła słodkim głosikiem, kusiła, podrywała, śmiała się z jego nieśmiesznych żartów. On będzie mój. Przecież on nie jest taki śliczny ani mądry, zwykły facet-na poziomie! To ja chcę sobie wybrać faceta. On jest fajny, kurde no! może bedzie lepiej jak już nie bede do niego pisała jako pierwsza, nie będę taka natrętna, bo przeciez nie można, aj.. będzie mój ;P Sobota, sobota...! MAtiii uśmiechnij się, przecież to tylko facet... Aj jaj jaj... ehh.. :(

Gość your love is my drug
Nieźle zdesperowana jestes:D Wyluuuuuuuuuuuuuuzuj:D