Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marli20

problem z noga

Polecane posty

Gość Marli20

mam problem od juz chyba 5 lat czesto boli mnie noga najbardziej podczas wysilku ale czasem tez kiedy siedze lub nawet leze czasem kiedy ide droga musze stanac bo boli od pewnego czasu tez czuje uczucie chlodu w niej i dretwosc kiedy jej dotykam dretwosc jest na udzie nad kolanem a bol dotyczy czesci nogi a bardziej biodra u gory nie wiem co to moze byc ale boje sie mam nawet mysli jakiegs raka i bron boze amputacji ;(;( pomozcie

Gość m am tio samo juz z 10 lat
i nic nie wykkryli, noga tez czesto cierpnie

Gość Marli20
no tylko od pewnego czasu to nie jest ze czesto tylko ona jest wciaz dretwa poprostu od kiedy zaczela tak jest caly czas

nie wiem, czy to taki sam ból jaki odczuwała moja siostra, ale.. badaj sobie cukier. Pożycz glukometr. Moja siostra odczuwała uporczywy ból nogi - zw. ze zbyt wysokim cukrem.

Gość Marli20
ja tylko chce poprostu zostac z noga a nie bez niej ;(

Gość Marli20
jest jeszcze jedna rzecz strasznie czesto chodze do ubikacji bardzo malo [pije prawie ze nic a ciagle mam czym sikac zawsze budze sie po kilka razy w nocy lub ide po czym wychodze z lazienki mija 10 minu i znow odczuwam potrzebe skorzystania z niej jest to strasznie uciazliwe gdzie kolwiek jestem musze chodzic gdzies do sklepu do lazienki nigdzie nie da sie ywjsc na dluzej to jest straszne cukier wyszedl pozytywny badanie moczu rowniez krwi takze wiec juz nie wiem co to :( bardzo prosze o odpowiedz na moje oba problemy ktorymi sie strasznie nurtuje

owszem no boli mnie czesto kregoslup kiedy w dluzszym czasie przyjmuje jedna pozycje npo stoje czy za dlugo siedze ogolnie to wiem ze jest skrzywiony ale watpie zeby to mialo jakis zwiazek z moja noga

Gość kolega laik
kregoslup, ucisk jakichs nerwow- to przecie pierwszy twoj trop powinien byc. Chodz do wszelkich lekarzy zbieraj hipotezy, chwyc po medycyne naturalna, czytaj, szukaj. Jakie organy sa ze soba powiazane. Jaki odcinek kregoslypa za co odpowiedzialny- moze ten z ktorym masz problemy jest tez odpowiedzialny za nerki czy pecherz. Jesli to schorzenie od lat masz ty powinnas stac sie expertem. Obserwuj organizm - moze wreszcie trafisz na jakiegos lekarza ktory wyczai gdzie prawdziwy problem. No i przede wszystkim wszelkie badania przeswietlenia! i jak juz ci cos pomoze lub uzyskasz diagnoze to przypomnij sobie ze szukalas tu pomocy i pomoz innym...trzymam kciuki :)

napisze o ile wogole sie z tego wylecze juz doprowadza mnie to do placzu chodze do dziennej szkoly ide na przerwie do lazienki mija 15 minut lekcji a ja juz nie moge wytrzymac teraz bedzie wycieczka na ktora nie pojade oczywiscie z powodu tego moczu to jest tak uciazliwe ja nie wiem a termin do urologa dopiero na 1 lipca jak ja juz normalnie nie moge bo ilez razy w ciagu godziny mozna chodzic do lazienki mi sie to czasem zdarza nawet z [ponad 10 razy ;(;(

ja ci powiem tak.... osobiscie mam wysunięty dysk- nie wypada, po prostu jest wysunięty. skutek jest taki, ze odczuwam zwykle bol lewej nogi. głównie właśnie drętwienie w strone kolana i stopy. Być może wysunął ci się dysk i uciska ci nerw kulszowy- chcesz to poczytaj sobie na internecie o rwie kulszowej, o jej symptomach- może coś cię nakieruje, jeżeli większość symptomow bedzie sie zgadzac skontaktuj sie z odpowiednimi lekarzami, bo wtedy to kręgosłup..

no dzieki za rede moze jest to mozliwe ze z kregoslupa . No nie wiem czy to przeziebiony pecherz nie mam pojecia co to moze byc ale ciagle doskwiera raz jest nie do wytrzymania raz troche lepiej ale teraz to juz tylko jest zle w sensie ze za czesto chodze do tej lazienki

Gość oj marli dziecko
to ja ci gratuluje ze watek zaczelas 12 maja zamiast isc do ogolnego ktory przepisalby ci podstawowy lek na dolegliwosc z pecherzem. !3.05 bylabys wykurowana bo wystarczy doba . I co samo minelo czy w koncu poszlas do lekarza? Noge tez tak bedziesz traktowac? :)

oczywiscie ze bylam u ogolnego lekarza i to ile razy i nic mi zadne lkekarstwa nie pomogly mam skierowanie do urologa i jestem zapisana tylko musze czekac jeszcze miesiac na wizyte bo sa dalekie terminy a z noga mi powiedziala ze jak sie jedno wyleczy to sie zrobi drugie to co ja poradze no a to bardziej biodro jest niz noga hmmm... nie wiem moze jakies zwyrodnienie stawow ...