Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagadudufifi

znacie bardziej wybuchowo-sexi teledysk ???bo ja nigdy lepszego nie widzialam !!

Polecane posty

Gość Evelajna_______________
Dlatego napisalam, ze ujdzie... Ale chico jest przepelnione sexem...

Gość gagadudufifi
no tak, jeszcze beyonce" crazy love "jest takie sexistowskie troche oczywsicie numer 1 to Dan Balan,ale jak mialabym wymienic inne....no to ten

Gość gagadudufifi
ja nie wiem skad oni te laski wzieli ale sa meeeeeeeeeega sexi!!!!!!!!!!!!!! oprocz tej blondynki .........0:53 :O wybuchaja sexem!!!!!sa naprawde niemozliwie sexowne, barrrrdzo zajefajny klip!!!

Gość gagadudufifi
nie musze tego sluchac!!!!!!znam to!!!!!!!!!!!!!!!!!!my my my , jest zajebis...te!!!!!!!!!!!! mamy podobny gust!!!!!!!!!!!!ja ci ekrece, normalnie wyciagasz kawalki ktore mi sie starsznie podobaja!!!!!!!!!!!!!!!

David Guetta fajny typo, widzialam go w akcji i zajebiste ma spojrzenie no az kipi sexem, az sie chce na niego rzucic... Wrrrrrr... Podobny gust mamy bo i pewnie temperament tez he he

Gość gagadudufifi
musze ci zdradzic ze brat mojego meza jest dobrym kumplem Davida :) gra tez muze na imprezach , to jego stronka, gra w clubie zony Davida, Vip albo white w Luxemburgu http://www.white.lu/ http://www.bypass.lu/

Gość gagadudufifi
to stronka mojego szwagra zapomnialam wyslac wczesniej :O http://pinkpaprika.com/ ciary niecierpie!!!!!!!!!!!justin to moj ideal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze zestaiwenie do bani!!!

A gdzie wyczailas teledysk chico?

Gość gagadudufifi
zdecydowanie Tak -fajny masz tekst pod spodem :D ale jakos mnie nie przekonuje do konca, trzeba znalezc metode ;)

Gość gagadudufifi
zdecydowana, masz kontakt z hiszpanami??? moj man to portugalczak wiec czaje NIECO te kilmaty, mysle ze masz doczynienia z Hiszapnia :)

Gość gagadudufifi
sorki, ale jak do tej pory Dan Balan jest naj........................ nikt go do tej pory nie przebil ten klip jest motywacja do dzialania :)......

A pamietacie taki teledysk jak laski cwiczyly wypinaly sie i mialy takie mmm... kostiumy kolorowe skape do cwiczen?

Nie wiedzialam, ze Dan Balan to byly członek zespołu O-Zone, później występował jako Crazy Loop...

Dokladnie to.

Gość gagadudufifi
zmykam do meza, pozno juz, kawalki ciekawe,ale "chica" jak narazie prowadzi i to baaaaaaaaaaaaaardzo i nie wiedze w najblizszej przyszlosci dla niej konkurenta ;) dobrej nocki laski wam zycze :)

Gość NianiaNiunia
E tam, podajecie same techniawy i wszedzie te same laski, wyginajace sie. Ja mam cos lepszego - bardziej erotycznego teledysku nie widzialam, gratka dla kobiet; obejrzyjcie do konca: http://www.youtube.com/watch?v=SxVNOnPyvIU

Gość gagadudufifi
niania podaj tyutul i nazwe czegos tegos, bo w moim kraju ten kip jest niedostepny na youtube :(

Gość NianiaNiunia
D'Angelo - Untitled (how does it feel)

Gość gagadudufifi
jutro dam znac! pa