Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrr

Bezterminowe prawo jazdy

Polecane posty

Gość wrrrrrrr

Niedawno zapisałam sie na kurs prawa jazdy. Od roku nosze soczewki kontaktowe, a wcześniej 7 lat okulary mam wadę wzroku +2,5 i +3,0. Lekarz wydał mi orzeczenie na 10 lat. Czyli prawo jazdy ważne na 10 lat później znowu badania itd. Czy przy następnym badaniu mogę dostać orzeczenie bezterminowe?? I co musiałabym zrobić żeby takie zdobyć?

Gość a ile masz cm wzrostu

Gość wrrrrrrr
160. a co wzrost ma do tego???

Gość fbgfs
idz do innego lekarza, ja mialam -4,5 i mam bezterminowe

Gość na prawku wzrost się liczy
Ale tylko u facetów. Tzn facet nie powinien mieć poniżej 170 cm, bo będzie miał ograniczoną widoczność. Ale laska może być każdego wzrostu więc spoko :)

Gość na bank MÓL
bo wysocy faceci patrza pod innym kontem, a kobiety patrzą normalnie :)

Gość wrrrrrrr
Właśnie też myślałam żeby iśc do innego ale znowu płacic a i tak nie wiadomo co znowu wymyśli tak to już w naszym kraju bywa :/

Gość aleś ty głupia
bo po ch... brałaś te okulary i soczewki, ja kiedyś nosiłam i mam coś koło +3 teraz to może i więcej bo już z 5 lat u okulisty nie byłam, no i na badaniu na lewe oko normalnie widzę, na prawe nie bardzo no ale od czego jest improwizacja, jak baba podczas badania się na mnie nie patrzyła to odsłoniłam lewe oko i przeczytałam normalnie, jak się spojrzała to udałam że się drapię po powiecie i o, mam prawko bezterminowo, no i wrazie co miałam w zapasie bryle, ale w plecaku

Gość aleś ty głupia
pozatym tak masz na prawku wpisane że w okularach i jak na egzamin zapomnisz to automatycznie nie zdajesz, jak cię glina złapie to mandacik, jak nie będziesz miała okularów, czy tam soczewek(tego drugiego akurat nie bardzo będzie miał jak sprawdzić), a ja mam prawko bezterminowo, ale wrazie czego okulary zawsze mogę założyć

Gość wrrrrrrr
ma orzeczeniu mam wpisane 01.06 czyli okulary lub SOCZEWKI. z tym ze ja soczewki nosze cały czas bo bez nich to nic bym na tej tablicy nie przeczytała

Gość wrrrrrrr
może mi ktoś powiedziec czy mimo tego te teraz mam terminowe przy przedłużaniu moge dostac bezterminowe??

Gość prawko
możesz mieć bezterninowe, ja mam, zależy od lekarza

zrobisz za 10 lat badania od nowa... tylko daj w łape lekarzowi albo idz do takiego co ci podbije bez wnikania co i jak... tylko jak sie rozpierd.olisz na drzewie albo komuś wjedziesz w dupe lub gorzej na czołowe polecisz bo nie zobaczysz że ktoś jedzie albo hamuje to chu.ja ci da to bezterminowe prawo jazdy!

Gość popieprzeni ludzie.....
jak tacy idioci jeżdżą po ulicach to póżniej nie ma się co dziwić,że jest tyle wypadków. Nie dość że macie wadę wzroku to jeszcze dopominacie się o bezterminowe prawko.Ale już nie długo będziecie się tym cieszyć:P:P Od 2012 roku likwidują prawa jazdy bezterminowe:P:P:P No i bardo dobrze!

Gość ccdcsssssss
popieprzeni ludzie.....>>>> zryj splesnialy chleb i popoierdalaj na rowerze sram na ciebie zandikm gownm